Han utmanar världens tyngsta idrottare genom tiderna – men ångrar sig direkt när bjässen vänder sig om

Här snackar vi rejält ojämna viktklasser.
När jättebjässen ”Manny” utmanas av den här lilla tunnisen.
Och det ser ju bara helfestligt ut när kombattanterna gör upp.

Många av er vet nog inte vem Emmanuel Yarbrough är. Han är allra mest känd för sin karriär som sumobrottare men har även gjort kortare inhopp inom MMA och wrestling samt som fotbollsspelare och skådespelare.

Jättebjässen

Han är sannerligen en enorm man och har gjort sig världskänd för sin otroliga kroppshydda. Med smeknamnet ”Manny” har han byggt upp ett stort kändisskap och det mesta har cirkulerat kring hans vikt, där han även slagit Guinness världsrekord som den tyngste idrottaren genom tiderna.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Bjässen Manny, sumobrottning
Bjässen Manny. FOTO: Youtube.

Som mest vägde den enorma bjässen otroliga 360 kg men vanligtvis låg han mellan 270-300 kg under sin aktiva idrottskarriär. Lägg därtill att han var 2,03 m lång så förstår ni vilken gigant vi har att göra med.

LÄS MER: Bjässen Alekandr Karelin krossade ALLT motstånd i 15 år – här är det helt nya livet för Lyftkranen från Sibirien

Mot lillkillen

Yarbrough gick tragiskt bort 2015 i en hjärtattack efter att ha kämpat sina sista år med stora viktproblem. Men under sina levnadsår spred han alltid värme omkring sin närhet och försökte alltid bjuda på sig själv till sin omgivning.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Bjässen Manny, sumobrottning
Bjässen Manny. FOTO: Youtube.

Därför har vi flera gånger sett Manny göra roliga framträdanden där han slåss mot betydligt mindre kombattanter för att göra myten om David mot Goliath verklig. Här är ytterligare en sån duell när jättebjässen gästar youtubern Ben Aaron för att göra upp på mattan, se videon längst ned i artikeln.

Det är verkligen ojämna viktklasser när Manny kastar runt lille Ben som en vante. Se för er själva här nedanför!

Blev du också glad av den här videon? Dela artikeln och visa vänner!

LÄS MER: När 166 cm Ljubomir Vranjes bjöd på tidernas fräckis mot 197 cm långe målvaktsikonen: ”Det är inte klokt!”

Se videon: