Glenn Hysén tar över Fångarna på Fortet och bjuder på enorm skrattfest – i kroppsstrumpa(!): ”Helt sanslöst!”

Glenn Hysén är en favorit hos många.
Den legendariske mittbacken bjuder alltid på sig själv i alla lägen.
Framförallt när han ställer upp i ”Fångarna på Fortet” och ger alla en rejäl skrattfest.

Han är en av Sveriges främsta mittbackar genom tiderna. Glenn Hysén var en stenhård spelare att möta på planen och är även den enda fotbollsspelaren att belönas med sex getingar efter en match.

Folkkär Glenn

Efter karriären har han inte direkt lämnat rampljuset om man säger så. Hysén syns fortfarande överallt och med sin härliga personlighet har han blivit oerhört folkkär.

Glenn Hysén, Fångarna på fortet
Glenn Hysén i Fångarna på fortet. FOTO: Youtube.

Förre landslagsbacken har både fått ett eget tv-program, en egen podcast och blivit en självutnämnd humorprofil med sina klassiska ordvitsar. Det är helt enkelt väldigt lätt att skratta både med honom och åt honom när han alltid bjuder på sig själv.

”Sanslöst!”

Just bjuda på sig själv är verkligen exakt vad Glenn gör när han gästar TV4:s populära program ”Fångarna på Fortet”. Tillsammans med sonen Tobias Hysén blir det fullständig skrattfest när far och son Hysén kliver in i det mest märkliga rummet iklädda kroppsstrumpor, se spektaklet här nedanför.

Glenn Hysén, Fångarna på fortet
Fångarna på fortet. FOTO: Youtube.

Vi kan lova, det är verkligen svårt att hålla sig för skratt här…
– Det var nog rätt roligt att se på kan jag tänka mig. Jag fastnade så fort jag kom in. Helt sanslöst! Det var nog det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Jag hade kunnat vara därinne en kvart till och det hade inte hänt någonting. Jag satt ju helt fast, säger Glenn i programmet.

Se videon:

LÄS MER: Glenn Hysén säger vilket skämt han vill dra för Zlatan om de träffas – och får alla att rodna: ”Skulle skallat mig”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!