Glenn Hysén säger vilket skämt han vill dra för Zlatan om de träffas – och får alla att rodna: ”Skulle skallat mig”

Glenn Hysén har aldrig träffat Zlatan Ibrahimovic.
Men skulle det ske vill ikonen gärna dra ett skämt.
Och hans exempel på skämt är inte direkt någonting för den känslige…

Glenn Hysén är en av svensk fotbolls stora och är verkligen en legendarisk mittback. Under karriären tillhörde han IFK Göteborg, Liverpool och PSV Eindhoven, och har fortfarande kultstatus i klubbarna, främst i Blåvitt och Liverpool, som han är starkt förknippad med.

Varning: Vulgärt skämt!

Efter den framgångsrika karriären har Hysén blivit en folkkär profil genom otaliga år inom tv, bland annat som fotbollsexpert men även i diverse underhållningsprogram. Det finns inte mycket som Hysén inte gjort, och han tycks alltid hålla sig i hetluften på något sätt. Men trots alla år inom kändisskapet, och att ha levt så pass nära fotbollen, så har Hysén aldrig träffat Zlatan Ibrahimovic, svensk fotbolls största någonsin.

Glenn Hysén, IFK Göteborg
190326 Former player Glenn Hysén in the stands during the UEFA Euro qualifier football match between Norway and Sweden on March 26, 2019 in Oslo. Photo: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / Cop 200

Det avslöjar Glenn i podcasten ”Den som skrattar förlorar podcast”, där Hysén även får frågan om vad han egentligen skulle säga till Zlatan om de båda träffades. Efter lite skämt om att Hysén och Ibrahimovic inte är så lika personlighetsmässigt, och att det kanske skiljer sig en del i deras ordförråd, så säger Glenn Hysén att han gärna skulle kunna dra ett skämt för Zlatan.

Och nu varnar vi känsliga läsare! Är man känslig för vulgära och grova skämt – då är det här precis rätt ställe att sluta läsa. Men här är Glenns skämt:

– Lille Ida springer till sin mamma och skriker: ”Mammamammamamma!!!. Farmor har en räka mellan benen!. Kom, kom, kom och titta!”. Och där sitter farmor i en gungstol och så ser man rätt upp i ”fjöset” på henne. ”Där, där, där! Där är en räka”. ”Men nej, Ida, det där är ingen räka. Det kallas för klitoris”, svarar mamma. ”Ja, men det smakar som räka!”, svarar Ida.

”Hade skallat ner mig”

Glenn Hysén får efter ”historien” frågan om vad som egentligen hade hänt om han hade dragit den för Zlatan, och då tvekar han inte.

– Jag tror att Zlatan hade skallat ner mig! Men det kommer ju aldrig hända, säger dock Glenn, tydligt med glimten i ögat kring det hela.

210322 Zlatan Ibrahimovic of the Swedish national football team during a press conference on March 22, 2021 in Stockholm. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN

Glenn Hysén funderar dock på om Zlatan kanske har nära till skratt, trots att många kanske har en annan bild.

– Han kanske har en jävla bra humor. Det vet man ju inte? Jag har ingen aning, jag har aldrig pratat med honom.

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovic förlänger med Milan – så otroligt mycket kommer stjärnan tjäna det kommande året

Få våra nyhetsbrev!