Ännu en prestigevärvning – här är tv-profilens nya jobb

Camilla Nordlund är klar för Discovery Networks.
Detta bekräftade kanalen Eurosport på sin hemsida under torsdagen.
– Jag känner mig glad och exalterad, säger Nordlund till kanalens hemsida.

Under de senaste åren har Camilla Nordlund charmat TV4-kanalens tittare. Framför allt har hon ofta varit ansiktet utåt som programledare i C Mores sportsändningar av de största inhemska rättigheterna som Fotbollsallsvenskan och SHL.

Men nu väntar ett miljöombyte för Nordlund. Under torsdagen bekräftar Eurosport på sin hemsida att programledaren är Discovery Networks senaste nyförvärv. På Discovery får hon jobba tillsammans med forna kollegorna Patrick Ekwall och Jessica Almenäs som nyligen också värvades av kanalen. Liksom välkända sportprofiler som Peter Forsberg, Anja Pärson och Per Elofsson.

Anledningen till alla stora värvningar är givetvis att kanalen nyligen köpte rättigheterna till kommande fyra olympiska spel. Sändningar som Nordlund verkligen ser fram emot.
– Det känns fantastiskt kul att ansluta till Eurosport och det härliga gänget där. Att jobba med OS har alltid varit en stor dröm för mig och nu blir det äntligen verklighet. Jag känner mig glad och exalterad, säger hon till kanalen.

LÄS MER: TV-profilens stora glädjebesked – i kampen mot cancern