TV-profilens stora glädjebesked – i kampen mot cancern

I december fick Camilla Nordlund veta att hon drabbats av cancer. Efter en tuff tid har nu det stora glädjebeskedet kommit för TV-profilen.

TV-profilen Camilla Nordlund har under de senaste åren varit en av TV4-gruppens mest profilerade reportrar, med fokus på Allsvenskan och SHL. Det var dock flera månader sedan reportern senast kunde utföra sitt jobb. I december fick Nordlund nämligen beskedet ingen vill ha. Att hon drabbats av cancer.

Kort efter det tunga beskedet startade hon en insamling via Cancerfonden som snabbt fick stor spridning. Som vi på Sportbibeln skrev om i början på året, har till och med finske NHL-stjärnan Patrik Laine donerat pengar till tv-profilens fond. Efter att skyttekungen fått höra om sjukdomen av Nordlunds pojkvän Tobias Enström som han är lagkamrat med i Winnipeg Jets.

Den tuffa tiden har nu fått ett mycket positivt besked. Under torsdagen offentliggjorde nämligen reportern att hon inte längre behöver gå på dagliga behandlingar för sin sjukdom. I ett inlägg på Twitter beskriver Nordlund sig själv som ”en fri kvinna igen”. Dessutom publicerade hon en bild på Instagram där hon hyllar de sjuksköterskor som hjälpt henne under behandlingen.

LÄS MER: OS-hjälten sålde sin medalj – för att betala 3-årige pojkens canceroperation.