Stina Nilssons helt oväntade utspel inför nya säsongen – orden som nu chockar alla: ”Jävla SVT”

Ny skidskyttesäsong väntar för Stina Nilsson.
Hennes fjärde sådan i karriären och hon har revansch att utkräva.
Men nu överraskar hon de flesta med det mest oväntade utbrottet – mot SVT(!).

De flesta vet vid det här laget om hur tuff fjolårssäsongen var för Stina Nilsson. Det mesta gick fel och hon kom snett inpå det redan från start och lyckades aldrig riktigt rädda upp den jobbiga vintern.

Stinas motgång

Tredje säsongen som skidskytt blev hennes svåraste hittills och besvikelsen var stor med tanke på förväntningarna som fanns på henne. 30-åringen fick kämpa med både skidåkningen och skyttet och hamnade långt ned i resultatlistan under världscupshelgerna.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Stina Nilsson, skidskytte
230303 Stina Nilsson of Sweden and Anna Magnusson of Sweden during zeroing ahead of women’s 7,5 km sprint during the IBU World Cup on March 3, 2023 in Nove Mesto na Morave. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0431

Till slut petades Stina från världscupen och fick börja om i IBU-cupen istället. Hon fick heller ingen plats när landslagstruppen till skidskytte-VM plockades ut.

Nilssons utspel

Nu vill Nilsson bara lägga fjolårssäsongen bakom sig och ta stor revansch på den kommande vintern som blir hennes fjärde säsong som skidskytt. Målet är att få en mycket bättre försäsong för att få en bättre start på säsongen där både skidåkningen och skyttet ska bli bättre.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Stina Nilsson, skidskytte
Stina Nilsson visar starka reaktioner mot SVT i tv-programmet. FOTO: Instagram

Men inför nya säsongen uppmärksammas nu ett oväntat utbrott mot SVT från Stina Nilsson. Det är i tv-programmet ”Bäst när det gäller” som svenskan utrycker starka känslor mot tv-kanalen under en tävling, se videon här nedanför.
– Jag hör ju SVT-sändningen, de är ju alldeles för nära. Jag hör att det blir en bom, det är nästan lite fusk att höra var bommarna ligger, säger hon i målgången till landslagstränaren Jean-Marc Chabloz.
– Det är ingenting att skylla på men jag blev jävligt passiv.

LÄS MER: Nya bilderna på Stina Nilsson får konkurrenterna att darra – hyllas nu stort: ”Brutal form!”

Det är så kul att som tittare få det här intima ”bakom kulisserna”-snacket under en tävling och Stina Nilsson visar upp en oväntad sida av sig själv här.
– Ni hörde det? Jävla SVT!, säger Chabloz skämtsamt.
– Ja, jag hörde vad ni sa, säger Stina igen.

Hur tror du att det går för Stina Nilsson kommande säsong? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se videon: