Stina Nilsson visar nu upp nya kärleken för alla – tokhyllas av följarna efter allra första bilden: ”Tjusigt par!”

Stina Nilsson har hittat kärleken.
Nu hyllas hon för första bilden tillsammans med Emil Nykvist.

”Supertjusigt par”, skriver en följare.

Stina Nilsson är en av Sveriges mest omtyckta och omskrivna idrottare. När hon sysslade med längdåkning var hon dessutom en av de mest framgångsrika, med stora meriter världscupen, VM och OS.

Visar upp kärleken

Stina Nilsson har dock samtidigt alltid varit mån om sitt privatliv, och hon har inte varit överdrivet förtjust i att dela med sig om saker som händer utanför spåret. Men på torsdagen kom beskedet om att skidskyttelandslaget har fått ett nytt kärlekspar, i form av Stina Nilsson och Emil Nykvist.

Stina Nilsson, skidskytte
211125 Sveriges Stina Nilsson under en pressträff inför världscuptävlingen i skidskytte den 25 november 2021 i Östersund. Foto: Johan Axelsson / BILDBYRÅN / COP 245 / JA0059

Att Stina Nilsson och Emil Nykvist, som alltså även han är en del av skidskyttelandslaget, synts på bilder tillsammans under säsongen är ingen hemlighet. Men deras förhållande har inte varit officiellt eller offentliggjort förrän nu. Nyligen har paret varit på semester på Kreta, och då har bägge valt att lägga ut bilder på respektive Instagram.

LÄS MER: Nya bilden på Edvin Anger och norskan som alla pratar om – efter hemliga kärleksbeskedet

Följarna hyllar

Emil Nykvist bekräftade i går för NWT att det längre inte är någon hemlighet, och han sa även att förhållandet är ”hur bra som helst”. Nu väljer även Stina Nilsson att visa upp sin nya kärlek, i form av en allra första bild på Instagram – och följarna kastade sig över gillaknappen.

”Tjusigt par, var rädda om varandra”, skriver en följare.

”Grattis till kärleken”, skriver en annan.

”Stort grattis till er båda. Största av allt är kärleken”, skriver en tredje.

Foto: Instagram

Stina Nilsson och Emil Nykvist är inte det första kärleksparet i det svenska skidskyttelandslaget. Sedan tidigare är även Hanna Öberg i en relation med Martin Ponsiluoma, och dessutom så är Peppe Femling tillsammans med Anna Magnusson. 

LÄS MER: Svenska skidlandslagets oväntade besked – efter jättekrisen i skid-Norge: ”Det är absolut möjligt”