Stina Nilsson visar nu upp lyckan med pojkvännen Emil Nykvist – nya bilderna som följarna älskar: ”Grymt imponerande!”

Stina Nilssons stora projekt med pojkvännen Emil Nykvist har verkligen tagit fort.
Nu ger hon en ny uppdatering – som får följarna att jubla.

Stina Nilssons idrottskarriär är verkligen unik. Hon var en av världens bästa sprintåkare men chockade ett helt land när hon meddelade att hon lämnar längdskidor, där hon vann både OS- och VM-guld, för en satsning på skidskytte.

Unika karriären

Stina Nilsson var en av sportens riktigt stora när hon gjorde det minst sagt förbryllande bytet under vintern 2020, då som 27-åring. Många hade räknat med att Nilsson skulle kunna bli framgångsrik fort i sin nya sport, med tanke på den fördel som många räknade med att hon skulle ha i spåret. Skulle hon bara få till skyttet, så borde hon ha chans i varenda tävling, trodde många.

Men det blev inte som någon hade förväntat sig. Stina Nilsson fick kämpa enormt mycket under sina fyra säsonger som skidskytt, och under de sista åren tycktes utvecklingen stå stilla. Nilsson fick se sig petad från världscuptävlingar och i stället satsa på IBU-cupen, och det blev heller inga chanser i stora mästerskap. Nu går hon i stället vidare och satsar på långlopp framöver, men vid sidan av idrotten har hon ett helt annat projekt igång, som hon gärna delar med sig av med sina följare.

Visar nu upp stora lyckan

Stina Nilsson är väldigt populär på sociala medier, och där har man under det senaste året fått se hur hon, tillsammans med pojkvännen Emil Nykvist, gett sig på att bygga om en skåpbil som tidigare använts för färdtransport. Tanken är att det ska bli en så kallad ”camping van”, där man på bara några kvadratmeter kan sova, laga mat och leva. Och det går minst sagt framåt i rask takt med parets projekt. 

Stina Nilsson, skidor
240301 Stina Nilsson of Sweden and shooting coach Jean-Marc Chabloz during zeroing ahead of women’s 15 km individual during the IBU World Cup on March 1, 2024 in Oslo. Photo: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / kod MB / MB0880

Förra veckan delade Nilsson en bild där hon berättade att den nya vanen snart är redo för besiktning, och under helgen kom ytterligare en uppdatering, där hon med en lång video tog följarna genom alla förändringar som skett, och i kommentarsfältet strömmade kommentarer om hur duktiga Stina och Emil är in.

”Va duktiga ni är! Blev så snyggt”, skriver en användare.

”Så himla fint!”, skriver en annan.

”Tack för filmen Stina, jätte fint och lycka till!”, skriver en tredje.

”Grymt imponerad av er bägge”‚ skriver en fjärde.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev