Stina Nilsson avslöjar helt nya beslutet tillsammans med pojkvännen Emil som svenskarna älskar: ”Underbart”

Stina Nilsson förbereder sig för ny vintersäsong.
Men avslöjar samtidigt nyheter vid sidan av sporten.
Här är nya beslutet tillsammans med pojkvännen Emil Nykvist.

Den fjärde säsongen som skidskytt väntar för Stina Nilsson. Och det är en helt annan Stina som nu kliver in i den nya vintersäsongen.

Stinas nya kärlek

Förra säsongen blev en stor besvikelse för henne och därefter har två stora händelser hänt i hennes liv. Nilsson har hittat kärleken i landslagskollegan Emil Nykvist och i våras bekräftade båda att de är ett par, dessutom har hon fyllt 30 år under sommaren.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Stina Nilsson, skidskytte
210319 Stina Nilsson of Sweden ahead of the Women’s 7,5 km Sprint during the IBU Biathlon World Cup on March 19, 2021 in Östersund. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0084

Stärkt av det ska Stina Nilsson ta stor revansch kommande säsong. Just nu förbereder hon sig för fullt för att få till bästa möjliga förutsättningar under försäsongen och bygga upp kroppen för det som väntar.

Nilsson avslöjar

Men vid sidan av sporten avslöjar svenskan nu ytterligare ett livsbeslut. På Instagram har Stina offentliggjort att hon och pojkvännen Emil ska bygga en alldeles egen campervan, se bilderna här nedanför.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Stina Nilsson, skidskytte
Stina Nilsson avslöjar sitt helt nya projekt tillsammans med pojkvännen Emil. FOTO: Instagram

Senaste åren har det blivit populärt att folk gör om skåpbilar till mobila bostäder och nu är det dags för Nilsson att haka på trenden.
”Titta vilka som ska bygga en campervan”, skriver hon på Instagram tillsammans med en bild på sig själv, pojkvännen och det nya fordonet.

”Så himla kul”

Bilden har fått över 15 000 gilla-markeringar och svenskarna verkar älska Stina Nilssons nya projekt vid sidan om skidskyttet.
”Underbart”, skriver simdrottningen Sarah Sjöström på Instagram.
”Jaaa!! Detta vill man följa”, skriver en annan användare.
”Ska bli jättekul att få vara med på resan. Lycka till med både tävlandet och bygget, bästa Stina”, skriver en tredje.

LÄS MER: Stina Nilssons helt oväntade utspel inför nya säsongen – orden som nu chockar alla: ”Jävla SVT”

Det blev till och med så många reaktioner att Nilsson kände sig tvungen att svara sina följare och avslöja mer om nya projektet, se bilderna här nedanför.
”Så himla kul responsen blev inför det kommande lilla långtidsprojektet med vanen Som många av er skrev så är faktiskt tanken att ni ska få vara med och se lite under byggresan. Så med det sagt – håll utkik här på Instagram”, skriver hon till sina följare.

Hur tror du att det går för Stina Nilsson i vinter? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se bilderna: