Skidtalangen Edvin Angers stora chock – när han avslöjar hemliga flickvännen: "Jag fattade inte"

Skidtalangen Edvin Angers stora chock – när han avslöjar hemliga flickvännen: ”Jag fattade inte”

Edvin Anger har varit rubrikernas man senaste tiden.
På grund av hans hemliga flickvän från Norge – som nu har avslöjats.
– Folk har ju varit så fruktansvärt nyfikna, säger svenske skidtalangen till SportExpressen.

Svenske skidtalangen Edvin Anger fick sitt stora internationella genombrott den gångna säsongen och spås en lysande framtid. Men senaste tiden har han varit rubrikernas och ryktenas man av en helt annan anledning.

Angers kärlek

Nämligen att han har träffat kärleken i en norsk tjej. Men 21-åringen gjorde det tydligt tidigt att han inte ville berätta vem det var utan han har hållit henne hemlig en längre tid.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Edvin Anger, skidor
230219 Edvin Anger of Sweden poses for a portrait at a press event with the Swedish Cross-Country Skiing team ahead of the FIS Nordic Ski World Championships on February 19, 2023 in Unterferlach. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / PA0508

Sedan läckte en bild ut i sociala medier på båda två och nu kan Anger inte hålla henne okänd längre. Nu har Emma Axelsson avslöjats och hon är en 19-årig skidåkare från Lillehammer, Norge.

LÄS MER: Jonna Sundlings känslosamma ord till svenska folket efter säsongen – och vackra svaret: ”Du är bäst”

Edvins chock

De är officiellt ett par efter alla spekulationer och Edvin fick en chock över hur nyfikna alla var på vem hon egentligen var.
– Jag fattade inte att det skulle bli en sån grej. Folk har ju varit så fruktansvärt nyfikna, säger Anger i en intervju med SportExpressen.
– Jag kunde aldrig tänka mig att det skulle bli en sån uppståndelse.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Edvin Anger, skidor
230319 Jonna Sundling of Sweden, Calle Halfvarsson of Sweden and Edvin Anger of Sweden celebrate after winning the 4×5 km mixed relay during the FIS Cross-Country World Cup on March 19, 2023 in Falun. Photo: Jesper Zerman / BILDBYRÅN / COP 234 / JZ0344

Paret träffades via dejtingappen Tinder när Edvin Anger var i Lillehammer för att tävla i världscupen under slutet på förra året. Sedan har det varit ett stort hemlighetsmakeri från svenske skidtalangens sida.
– Det har väl att göra med att jag fick lite framgångar samtidigt. Men man är inte van att det ska bli en jäkla grej bara för att jag säger att jag träffat en tjej. Det är många som varit så fruktansvärt nyfikna. Jag har fått skickat Flashback-trådar till mig där de hållit på att leta efter vem hon är, berättar han för kvällstidningen.

LÄS MER: Sanningen om Thomas Wassbergs briljanta skidkupp som lurade alla – Gunde Svan erkänner efter 38 år

19-åriga Emma tränar också längdskidåkning på elitnivå men hon har inte nått Norges A-landslag än. Egentligen ville ingen av dem hitta kärleken inom längdskidor men så blev det ändå.
– Nä, inte alls. Ärligt talat har jag väl alltid tänkt att jag inte ska bli ihop med en annan skidåkare, säger Edvin.
– Samma här!, svarar Emma snabbt.
– Men Emma fattar ju vad det handlar om – och det gör allt enklare. Det kan annars säkert vara svårt för en tjej att ha förståelse för allt som krävs av mig i min skidsatsning. Att jag måste sätta träningen först just nu, berättar Edvin i intervjun.

Visst är det här ett härligt kärleksbesked? Dela artikeln och önska paret lycka till!