Nya, underbara bilderna på Frida Karlsson och Linn Svahn som får alla att längta efter skidsäsongen: ”Saknar er”

De är två av svensk skidsports största stjärnor.
Frida Karlsson och Linn Svahn kommer även från imponerade säsonger.
Nu visar de upp nya bilderna som får alla svenskar att längta efter vintern.

Inför den förra säsongen återvände stjärntrion Frida Karlsson, Linn Svahn och Maja Dahlqvist tillbaka till skidlandslaget igen. De blev den så kallade ”utbrytartrion” när de valde att lämna svenska landslaget för att träna på egen hand under uppmärksammade former.

Frida och Linn

Men förra sommaren lyckades man komma överens med skidlandslaget och det blev stor succé för båda parterna. Senaste skidsäsongen visade både Karlsson och Svahn varför de är två av världens främsta skidåkare samtidigt som Sverige vann nationscupen på damsidan som världens bästa skidlandslag.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Linn Svahn, skidor
231023 Linn Svahn, skidor, poserar för ett porträtt under en upptaktsträff anordnad av Svenska Skidförbundet den 23 oktober 2023 i Stockholm. Foto: Maxim Thoré / BILDBYRÅN / kod MT / MT0483

Svahn fick sin stora upprättelse den gångna vintern efter flera års problem och bärgade hela nio världscupsegrar i individuellt och lag. Det räckte för att vinna sprintcupen för säsongen och ta en imponerande andraplats i den totala världscupen.

”Jag saknar er”

Karlsson befäste också sin position i den yppersta världsklassen med fem världscupsegrar och en fin tredjeplats i totalställningen för världscupen. Till nästa säsong väntar skid-VM i Trondheim för både Linn och Frida som just nu laddar batterierna inför ännu en försäsong.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Frida Karlsson, skidor
240502 Frida Karlsson poserar för ett porträtt under en pressträff med Svenska Skidförbundet den 2 maj 2024 i Östersund. Foto: Johan Axelsson / BILDBYRÅN / COP 245 / JA0194

Nu har Frida Karlsson delat med sig av nya bilder, se här nedanför, från deras vardag i Östersund på sociala medier. Och det är verkligen underbara bilder som får alla svenskar att längta efter skidsäsongen igen.
”Till alla som påstår att vi inte har sommar i Jämtland. Snön som kom för 10 dagar sen har vi ju glömt nu”, skriver Frida på Instagram.

LÄS MER: Maja Dahlqvists dom efter blytunga vintern – ärliga orden om vad som egentligen gick fel: ”Det känns mer och mer som…”

Tillsammans njuter de av värmen och varandras sällskap och inlägget har fått nästan 25 000 gilla-markeringar samt många fina kommentarer från svenska skidälskare, se bilderna här nedanför.
”Jag saknar er ’skidtokar'”, skriver en användare i kommentarsfältet.
”Vilken skidhjälte! Du är bäst, håller tummarna hela vintern för dig”, skriver en annan.
”Om skidorna går åt helvete så kan du öppna en pizzeria”, skriver en tredje och syftar på att de gör hemmagjorda pizzor på en av bilderna.

Längtar du också efter skidsäsongen? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se bilderna:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev