Kristine Stavås Skistads oväntade jättehån mot Sverige – nya videon som hela norska folket älskar: ”Jag hoppas att…”

Kristine Stavås Skistad fortsätter att bråka med svenskstjärnorna.
Nu kommer ett nytt hån från norskan.
– Det finns inget annat som jag tänker på, säger hon.

Just nu befinner sig världens bästa skidåkare i sommarträning inför nästa säsong, och många passar även på att vila efter en hård vinter. Snart kommer samtliga gå in i den riktiga hårdträningen inför nästa säsong, där den stora höjdpunkten är VM i Trondheim, Norge.

Hånen mot Sverige

Någon som med glädje kan se tillbaka på vintern är Kristine Stavås Skistad. Det norska sprintesset fick ett enormt internationellt genombrott under vintern och var den enda som kunde hota det svenska, suveräna sprintlandslaget. Men det var inte bara resultaten som gjorde Stavås Skistad så omtalad.

Trots att Linn Svahn vann den totala sprintcupen så var Stavås Skistad ofta uppe och hotade om förstaplatsen, och under vintern blev de båda stora ärkerivaler, och det var inte sällan som det haglade hon från Skistad Stavås mot Svahn, i form av segergester som slängkyssar och hyssjande på mållinjen.

Orden om VM

Kristine Stavås Skistad är Norges stora guldhopp när VM avgörs nästa år, särskilt om inte Therese Johaug beslutar sig för att tävla igen. Och i veckan fick Skistad, på Instagram, en fråga om hur hon kan hjälpa till att bidra till att tävlingarna i Trondheim blir en folkfest. Och då kom ett direkt hån mot svenskorna.

– Det är egentligen ett väldigt enkelt svar på den frågan, inleder Skistad.

Foto: Instagram

Sedan fortsätter hon, precis som hon gjort under hela vintern, med att skicka en passning till Sverige.

– Jag hoppas att sätta svenskarna på plats i Trondheim. Det finns egentligen ingenting annat i mitt huvud. Det ser jag fram emot, säger hon.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev