Ingemar Stenmarks nya trick förbluffar alla svenskar – ikonen visar nu upp oanade talangen: ”Du slutar aldrig att förvåna”

Ingemar Stenmark är en av svensk idrotts mest folkkära.
Senaste tiden har han gjort oväntad storsuccé på sociala medier.
Nu visar han upp en helt ny och oanad talang som förbluffar alla.

Det är få som kan mäta sig med Ingemar Stenmarks storhet. Både vad gäller hans otrolig idrottsmeriter som alpin skidåkare men även hans enorma popularitet hos svenska folket.

Stenmarks karriär

Han är utan tvekan en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna och en av de allra mest folkkära. Med två OS-guld, fem VM-guld och otroliga 86 världscupsegrar har ”Stenis” en självklar plats i de svenska historieböckerna för alltid.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Ingemar Stenmark, skidor
220206 Ingemar Stenmark of Sweden in the Celebrity race during the Race of Champions on February 6, 2022 at Pite Havsbad in Piteå. Photo: Simon Eliasson / BILDBYRÅN / COP 159 / SE0079

I dag är han 67 år gammal men till skillnad mot många andra pensionärer i hans ålder så vägrar Stenmark slå av på takten. Han har nämligen inlett en veteransatsning inom stavhopp och nyligen öppnade han även ett Instagram-konto.

Ingemars nya trick

På bara ett par månader har Ingemar Stenmark redan hunnit locka till sig över 75 000 följare och fått en stor mängd gilla-markeringar och kommentarer tack vare sina omtyckta succévideor. Skidikonen har hoppat jämfota upp för en plint, balanserat på en boll med Bianca Salming och tränat stavhoppsteknik med trädgrenar.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Ingemar Stenmark, skidor
Ingemar Stenmark visar upp sin oanade talang för hela svenska folket. FOTO: Instagram

Svenska folket kan inte få nog av dessa dagliga inblickar i Ingemars spännande vardag som pensionär. Nu är han igång igen och visar upp en högst oväntad talang, tänk att den mannen verkligen kan lyckas med vad som helst.

LÄS MER: Ingemar Stenmark bryter tystnaden och avslöjar sanningen – efter spekulationerna på sociala medier: ”Det var ett vad”

Den nya videon har fått över 14 000 gilla-markeringar och folk kan inte tro sina ögon. När Stenmark plockar fram en servett och bjuder på ett konstverk med sina bara händer.
”Wow, heja dig!”, skriver en användare i kommentarsfältet.
”Visste det! Klart du kan vika origami också!”, skriver en annan.
”Ja, du Ingemar, när ska du sluta förvåna oss? Kan du åka skridskor på ett ben baklänges? Skulle inte bli förvånad. Du är och förblir bäst”, skriver en tredje.

Visst är Ingemar Stenmark alldeles fantastisk? Dela artikeln och säg din åsikt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev