Frida Karlssons oväntade gliring efter att paret flyttat isär – och pojkvännens tydliga svar: ”Det är bullshit!”

De är skid-Sveriges mest omtalade par.
Men Frida Karlsson och William Poromaa har flyttat isär för första gången på fem år.
– Vi får väl smyga i väg lite på lägren, säger Frida till SportExpressen.

Svenska skidlandslaget är just nu på träningsläger i de franska Alperna. Där har skidparet Frida Karlsson och William Poromaa återförenats igen efter sommarens stora snackis att de flyttat isär.

Fridas ord

Det var i juni som Poromaa lämnade parets hus i Sollefteå och flyttade till Åsarna istället för att fokusera på träningen tillsammans med landslagskompisen Jens Burman. För första gången på fem år bor paret nu isär och det är så klart märkligt för de inblandade.

Frida Karlsson, skidor
210223 Frida Karlsson of Sweden poses for a portrait at a press event with the Swedish Cross-Country Skiing team during of the FIS Nordic Ski World Championships on February 23, 2021 in Oberstdorf. Photo: Johanna Lundberg / BILDBYRÅN / kod JL / JL0075

Men Frida tror inte att det här kommer att påverka deras förhållande.
– Jag tror att det kan bli mycket bättre. Nu när vi ser varandra så tar vi vara på tiden tillsammans. Annars är det så att man kan gå runt och småsura på varandra. Nu får vi längta till varandra och så får vi väl smyga i väg lite på lägren, säger hon i en intervju med SportExpressen.

”Bullshit”

Det allra bästa med att Poromaa har flyttat ut från huset är att det ser bättre ut än någonsin i deras hem. Vilket Karlsson verkligen uppskattar.
– Det kunde ligga bananskal från flera dagar tillbaka som ruttnat med bananflugor överallt, även disken fick jag plocka med. Det där är över, nu får jag plocka min egen disk, säger hon till kvällstidningen.

Frida Karlsson, William Poromaa, skidor
Frida Karlsson och William Poromaa. FOTO: Instagram.

Sedan kommer svaret från pojkvännen som starkt slår tillbaka påståendet. 
– Nej, det är bullshit! Jag har inget att säga, det ligger inga kläder på golvet hemma hos mig i alla fall, säger Poromaa.

Till den kommande skidsäsongen väntar det allra första vinter-OS för både 21-åriga Frida Karlsson och 20-årige William Poromaa.

Dela artikeln för att stötta Frida Karlsson inför den nya skidsäsongen!

LÄS MER: Frida Karlssons oväntade avslöjande – här är maträtten som hon absolut INTE kan äta: ”Alla skämtar om det”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!