Charlotte Kallas första ord efter Petter Northugs fräcka gravidskämt till henne – svaret till kaxige norrmannen

Charlotte Kalla berättade nyligen att hon är gravid.
Då överraskade Petter Northug alla med ett fräckt skämt.
Nu kommer svaret från svenskan efter Northugs oväntade passning till henne.

För några veckor sedan avslöjade Charlotte Kalla det stora glädjebeskedet för svenska folket. Skidstjärnan är gravid och ska bli mamma för första gången i livet.

Kalla är gravid

Svenska skidhjälten, som avslutade sin framgångsrika karriär våren 2022, offentliggjorde på Instagram att hon och sambon Fredrik Karlström ska bli föräldrar till ett barn som väntas komma till sommaren.
”Om allt går bra kommer sommaren 2023 innebära mitt livs största förändring. Vi ska bli föräldrar! Vi är glada, förväntansfulla och lyckliga även om det fortfarande känns väldigt overkligt. Ett steg i taget mot något otroligt efterlängtat, en dröm jag längtat efter att få uppleva!”, skrev Kalla i ett inlägg på sociala medier.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Charlotte Kalla, skidor
220328 Charlotte Kalla med mantel och krona efter damernas 30 km under dag 5 av SM-veckan den 28 mars 2022 i Piteå. Foto: Maxim Thore / BILDBYRÅN / kod MT / MT0362

Gratulationerna strömmade snabbt in från andra svenska skidprofiler och nyheten nådde även snabbt till Norge. Där den frispråkige skidlegendaren Petter Northug var snabbt framme med ett fräckt gravidskämt till svenskan.
– Oj! Kul! Men det är inte jag som är pappan, sa norrmannen till Expressen med ett skratt.
– Det är bara att gratulera Charlotte. Och det här är en bra nyhet för svensk skidsport. Vi vet ju att Therese Johaug ska få en dotter – så nu hoppas jag att det blir samma kön på Kallas barn. Då kan det ju bli en ny epok med dueller mellan Johaug och Kalla!

LÄS MER: Anna Jönsson Haags ärliga bekännelse om en möjlig comeback för Charlotte Kalla: ”Jag tror nog att hon…”

Northugs skämt

Northugs lustiga passning till Kalla väckte stor uppmärksamhet och nu uttalar sig 35-åringen för första gången om norrmannens oväntade ord. Charlotte är högaktuell med tv-programmet ”Let’s Dance” just nu och har fullt upp på dagarna.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Petter Northug, skidor
181212 Petter Northug jr. of Norway during a press conference on December 12, 2018 in Trondheim. Photo: Marius Simensen / BILDBYRÅN / Cop 238

Därför har hon inte ens uppmärksammat vad Northug har sagt om hennes kommande barn.
– Det har jag inte sett. Jag har sett någon rubrik men inte läst någon artikel eller så, haha, säger Kalla till Sportbibeln under en pressträff.

Men hennes dansare Tobias Karlsson är snabbt framme med en kommentar.
– Han är så rolig! Det är bara Petter som kan säga så: ”Jag er ikke far till barnet”, säger Tobias med ett skratt.

Saknar du Charlotte Kalla i skidspåren? Dela artikeln och säg din ärliga åsikt!

LÄS MER: Charlotte Kalla avslöjar nu det absolut bästa med att lägga skidorna på hyllan – pekar ut avgörande detalj