Charlotte Kalla avslöjar stora drömmen efter karriären – med helt okända pojkvännen: "Det stämmer att..."

Charlotte Kalla avslöjar stora drömmen efter karriären – med helt okända pojkvännen: ”Det stämmer att…”

Charlotte Kalla är en av Sveriges främsta längdskidåkare genom tiderna.
Under våren 2022 beslutade hon sig för att lägga skidorna på hyllan efter en lång och framgångsrik karriär.
Och nu drömmer hon istället om helt andra saker än framgångar i skidspåren.

Efter en lång och framgångsrik karriär i skidspåren bestämde sig Charlotte Kalla för att lägga skidorna på hyllan under våren 2022. Under sin karriär lyckades hon ta hem tre OS-guld, tre VM-guld och tilldelades även Jerringpriset som den första svenska skidåkaren att vinna Tour de ski.

”Det stämmer att…”

Hennes framgångar har tagit henne till ett liv i rampljuset, men trots det vet man egentligen inte så mycket om 35-åringen från Tärendo när det handlar om det som händer utanför skidornas värld. I november 2019 berättade Kalla att hon hade en ny pojkvän, men har sedan dess valt aktivt att inte prata särskilt mycket om det.
– Det stämmer att jag har en ny pojkvän. Vi har det bra, men jag vill inte berätta mer än så om mitt privatliv, sa hon då till Dagens Nyheter.

Annons: Hajper sponsrar Släpp Sargens Drömresa – just nu får alla nya kunder ett välkomsterbjudande

Artikeln fortsätter efter bilden.

För två år sedan köpte paret ett hus tillsammans. Och på grund av pandemin och alla de inställda evenemang som följde har de hunnit bo in sig rejält.
– Ta bara det här med corona. Det har öppnats en möjlighet att kunna ha jättemycket tid tillsammans. I våras hoppades jag in i det sista att det skulle bli någon tävlingsavslutning. I stället fick jag en jättelång ledighet när jag annars inte skulle fått möjlighet att tillbringa så mycket tid med honom, har hon tidigare sagt till tidningen.

LÄS MER: Svenska skidstjärnornas oro – pekar nu ut avgörande detalj som största hotet: ”Kan se med egna ögon hur…”

Framtidsdrömmarna

Kalla har berättat att hon mer än gärna vill ha barn i framtiden, men känner samtidigt en oro kring det hela. Detta på grund av hur hårt hon har pressat sin kropp för att nå framgångarna i skidspåren.
– Det är inget du kan ta för givet, oavsett om du är elitidrottare eller inte. Det pratas inte så mycket om det här – men det är vanligare än man tror.

LÄS MER: Kenta Nilssons känslosamma hyllning till Börje Salming – ärliga orden om sjukdomen: ”Ska inte behöva hända”