Anna Holmlunds otroliga framsteg – som förbluffar läkarna: ”Det är remarkabelt”

Anna Holmlund kämpar varje dag för att återvända.
Nu har hennes otroliga framsteg faktiskt förbluffat läkarna.
– Den utveckling som Anna har gjort är remarkabel, säger skidkommentatorn Roberto Vacchi i tv-programmet ”Skicrosslandslaget”.

Det har gått ett år sedan Anna Holmlunds fruktansvärda olycka i Innichen, Italien. Efter långa sjukhusvistelser i både Italien och Stockholm till en början är hon sedan en tid tillbaka hemma i Sundsvall och gör nu allt för att återvända till sitt vanliga jag.

Hon kämpar stenhårt varje dag med styrkeövningar och rehabiliteringsträning. Vilket alla kan följa i Eurosports dokumentärprogram ”Skicrosslandslaget”.

”Det ska egentligen inte gå”

Nu förbluffas många av hennes otroliga kampvilja och snabba rehabilitering. Framförallt läkarna är överraskade.
– Den utveckling som Anna har gjort är ur medicinsk synpunkt remarkabel. Läkare vittnar om en utveckling som egentligen inte ska kunna gå att göra. När hon låg i koma den första tiden bedömdes den hjärnskada som Anna drabbats av vara nivå tre på en fyrgradig skala. Den fjärde nivån innebär att man är hjärndöd, säger skidkommentatorn Roberto Vacchi i tv-programmet, enligt SportExpressen.

”Sån jäkla skillnad”

Även en av Holmlunds sjukgymnaster är förbluffad över hennes snabba utvecklingskurva i samband med rörlighetsövningarna.
– Det är en sån jäkla skillnad, säger sjukgymnasten i tv-programmet.

Dela artikeln för att skicka allt stöd till Anna Holmlund!

LÄS MER: Pojkvännens stora oro för Anna Holmlund: ”Det är inte min Anna längre”