Pojkvännens stora oro för Anna Holmlund: ”Det är inte min Anna längre”

Anna Holmlund gör allt för att återhämta sig från olyckan.
Men för pojkvännen Victor Öhling Norberg växer oron.
– Jag tänker på henne varje dag, men det är inte min Anna längre, säger han till schweiziska Neue Zürcher Zeitung.

Ett år har gått sedan Anna Holmlunds hemska olycka under ett träningsåk i Innichen, Italien. I dag gör hon allt hon kan för att återhämta sig och återvända till ett normalt liv igen.

Vid sin sida har hon haft pojkvännen Victor Öhling Norberg som stöttat outtröttligt. ”VÖN” tog en timeout från allt tävlande för att vara med sin flickvän under den extremt tuffa tiden och när han sedan återvände till skicrossen igen så vann han ett sensationellt VM-guld direkt.

”Det är det svåraste”

Nu har OS-säsongen dragit igång och nästa tävling blir oerhört känslosam för svensken som ska till Innichen för att tävla i världscupen.
– Jag vet inte hur det kommer att bli, säger Öhling Norberg i en intervju med schweiziska Neue Zürcher Zeitung, enligt SportExpressen.

Det kommer oundvikligen att bli känslosamt i Innichen och Öhling Norberg är fullt medveten om att det kommer att bli många frågor om den olycksdrabbade platsen. Men han är redo för det.
– Man måste ställas öga mot öga med verkligheten. Jag mådde sämre när jag inte pratade om det. Ibland är det lättare att prata med medierna om det än med mina vänner, säger han i intervjun.
– Men det svåraste är att jag måste tala för Anna så ofta. Jag vet inte hur det är för henne. Anna var alltid någon som ville tala för sig själv.

”Då kan vi inte prata med varandra”

För det är en mycket känslig situationen VÖN är i och har varit i det senaste året. Både sportsligt och kärleksmässigt. Det finns en stor oro där.
– Jag vet inte hur vårt förhållande kommer att bli. Jag tänker på henne varje dag, men det är inte min Anna längre. Om jag mår dåligt, så kan vi inte prata med varandra. Och det går inte att undvika skicross som samtalsämne, när vi båda hållit på med det?, säger han till Neue Zürcher Zeitung.

Dela artikeln för att stötta Victor och Anna!

LÄS MER: Anna Holmlunds känslomässigt svåra val inför världscuppremiären