Anna Holmlunds ord som får familjen att skratta: ”Underbart att höra Anna skratta”

Anna Holmlund fortsätter att ta stora steg efter sin hemska olycka.
Nu får hon hela familjen att skratta med hennes ord.
– Det är underbart att höra henne skratta, säger personliga assistenten Zandra Fjälkeby i dokumentärserien ”En annan Anna”.

Anna Holmlund kämpar varje dag för att återhämta sig från den otäcka kraschen i Italien för drygt ett år sedan. Varje dag gör svenskan även stora framsteg tillsammans med föräldrarna Lars och Margareta Holmlund hemma i Sundsvall.

I nya dokumentärserien ”En annan Anna” får alla en unik inblick i Holmlunds vardag och hennes väg tillbaka till ett normalt liv igen. Nu har det släpps bilder på hur hon får hela familjen att skratta när hon säger orden ”Sex laxar i en laxask”.

”Underbart att höra henne skratta”

Just skratt och humor är en viktig ingrediens i Holmlunds rehabilitering.
– Anna är en väldigt glad person. Det är underbart att höra henne skratta och le. Det är mycket humor, träning och skratt. Hon är en riktigt fajter. Det får vi se varenda dag. Även om det kommer dippar när hon är arg, ledsen och frustrerad över situationen, så kommer hon alltid tillbaka och kämpar. Kämpar och tränar och försöker vara glad och positiv, säger Holmlunds personliga assistent Zandra Fjälkeby i dokumentärserien ”En annan Anna”, enligt SportExpressen.

”Det har hänt jättemycket”

Tidigare har läkarna konstaterat att Holmlunds positiva utveckling är extraordinär och att hennes väg tillbaka går snabbare än väntat. Det håller även personliga assistenten med om.
– Sedan jag var nere och hälsade på Anna på Danderyds sjukhus har det hänt jättemycket. Man kan vara borta en vecka när man inte varit med på rehab, och då kan det ha hänt massor med grejer. Sedan är det så med hjärnskador, ingen vågar ge en prognos. Hon kan ha nått sin topp, men det är ingen som tror på det, varken vi eller familjen, säger Fjälkeby.

Dela artikeln för att sprida Anna Holmlunds stora glädje!

LÄS MER: Pojkvännens fina gest för Anna Holmlund: ”Väldigt snällt av honom”

Se den härliga videon med Anna Holmlund: