Zlatans sköna hån mot Manchester City-fansen

Nytt Manchesterderby väntar för Zlatan Ibrahimovic i kväll. Då passar svensken på att skicka en frän passning till motståndarfansen i Manchester City.

Manchester United är inne i en tuff svacka där helgens förödmjukande 0-4-förlust mot Chelsea skurit djupa sår i klubbmärket. Men det stoppar inte lagets anfallsstjärna från att fortfarande behålla humorn uppe.

Inför kvällens nya Manchesterderby i ligacupen bjuder Zlatan Ibrahimovic på ännu ett klassiskt citat när han hånar Manchester City-fansen inför drabbningen.
– Jag har träffat en del (Cityfans), men de blev Unitedfans när de träffade mig, säger Zlatan i en införintervju med United Review.

Senaste mötet med City slutade med 1-2-förlust och det var även då Zlatan stod för sitt senaste ligamål. Sedan dess har det varit torrt för svensken framför målet. Och han lovar förbättring.
– Jag känner mig bekväm i Manchester United-tröjan. Men jag kan göra mer, laget kan göra mer. Jag vill göra mer och jag kommer att göra mer. Det är min mentalitet och mitt mål, säger ”Ibra” i intervjun.

LÄS MER: När Zlatan utmanades och fullständigt ägde alla

Se Zlatans sköna hån mot Manchester City-fansen här:

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.