Stora överraskningen – storklubben vill sno Klopp från Liverpool

Jürgen Klopp har gjort Liverpool till ett topplag igen. Men det väcker problem. För nu vill tyska jätten Bayern München värva tillbaka honom till Tyskland.

Förra hösten lämnade Jürgen Klopp Tyskland och Borussia Dortmund för ett nytt äventyr i England och Liverpool. Det blev ingen flygande start under tysken men efter en hektisk transfersommar lyckades Klopp sätta sin prägel på lagbygget och den här hösten är Liverpool ett topplag igen.

Liverpool ligger delad tvåa i Premier League och har hyllats för sin glada anfallsfotboll, framförallt hemma på Anfield. Men Tyskland har fortfarande inte glömt bort sin succétränare. För nu vill tyska jätten Bayern München kalla tillbaka 49-åringen.

Storklubben ska göra sitt allra yttersta för att anställa Jürgen Klopp, enligt uppgifter i engelska medier. Nuvarande tränaren Carlo Ancelotti har fått en riktigt svajig start på säsongen och kan redan vara på väg bort.
– Bayerns säsong håller på att spåra ur och Liverpools tränare är nu huvudkandidat att ersätta Carlo Ancelotti, skriver engelska tidningen The Mirror.

Allra senast förlorade man överraskande i Champions League mot ryska FK Rostov och i ligan har man halkat efter succénykomlingen RB Leipzig. Det kommer dock bli svårt att övertala Klopp att flytta hem igen då han sitter på ett kontrakt med Liverpool till 2022.

LÄS MER: Uppmaningen till Liverpool: Gör er av med honom, annars åker ni ur”

https://youtu.be/gDz9J6rMRl8

 

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.