Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Uppmaningen till Liverpool: ”Gör er av med honom, annars åker ni ur”

Liverpool fick en fin start på säsongen när man besegrade Arsenal med 4-3 på bortaplan i premiären. Men det blev ändå en hel del frågetecken efter tre poäng i första matchen och den som fått hårdast kritik av alla är vänsterbacken Alberto Moreno.

Den ifrågasatte spanjoren orsakade först en klumpig straffspark, som Arsenal visserligen missade, men bara kort senare gjorde ändå Arsenal 1-0 genom Theo Walcott på Morenos kant.

Moreno hade helt klart ingen bra dag när Liverpoolförsvaret släppte in tre mål och i engelsk media har den stora sågen plockats fram.
”Liverpools tränare Jürgen Klopp är inte främmande för att spendera pengar om det finns tillgänglig talang att hämta in”, skriver skribenten Garth Crooks för BBC Sport.
”Mané var en smart investering men han (Klopp) borde verkligen tänka till och sälja anfallaren Christian Benteke för att köpa en bra vänsterback istället. Om han behåller Alberto Moreno i laget så kan han glömma topp 4 – de kommer istället att åka ur.”

Även Sky Sports expert Gary Neville håller med Crooks och menar att Liverpool lika gärna kan starta matcherna med ett måls underläge när Moreno spelar.

LÄS MER: Här är de 11 spelarna som dominerade i Premier League-premiären.

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig fotbollsnörd.