Reporterns dråpliga misstag – mitt framför ögonen på Mourinho

Ibland kan det vara tufft att vara reporter. Kolla bara in det här dråpliga klippet från Manchester Uniteds presskonferens när Mourinho helt plötsligt blir avbruten – av en mobiltelefon.

José Mourinho har fått fart på Manchester United. I helgen möter ”Red Devils” Liverpool hemma på Old Trafford, och tre poäng är nästintill ett måste för Zlatan Ibrahimovic och c.o för att hänga på i toppstriden. I och med söndagens match höll José Mourinho i dag en presskonferens där han bland annat pratade om rivaliteten klubbarna emellan och lagets förberedelser inför matchen. Men mitt i presskonferensen skulle han bli något störd.

Helt plötsligt började en mobiltelefon, som användes som mikrofon vid podiet, ringa. Mourinho gjorde inga större väsen av det – utan svarade i stället åt den stackars reporten på plats. Reportern var snabbt framme och bad om ursäkt för att sedan avsluta samtalet.

Hela händelsen togs emot av skratt från Mourinho själv och journalisterna på plats och vi kan ju inte annat än hålla med. Precis som Manchester United själva skrev på Twitter här nedan kan man tänka sig att reportern lär ha telefonen på ljudlöst nästa gång.

LÄS MER: Zlatans magiska möte med en ung United-supporter

Se det dråpliga klippet här:

ANNONS: Gillar du Premier League? Se fotboll i världsklass hos Viaplay.
För dig som älskar sport – prova Viaplay kostnadsfritt i 1 månad, helt utan bindningstid

Gilla Sportbibeln Fotboll om du också är en riktig fotbollsnörd