Förre lagkamratens fräcka skämt om Sedinarna som får hela arenan att vika sig av skratt – under hyllningstalet

Kvällen tillhörde bröderna Sedin.
Men det var nästan så att förre lagkamraten Kevin Bieksa stal showen med ett tal som fick ALLA – inklusive Daniel och Henrik – att vika sig av skratt.

Det blev en kväll som Daniel och Henrik Sedin aldrig kommer att glömma. Nu hänger deras tröjor i taket av Rogers Arena i Vancouver och ingen annan kommer använda deras nummer 22 och 33.

Under ceremonin, som pågick i nästan en timme, fick före detta lagkamrater och ledare möjligheten att hylla Sedinarna. En av talarna var Kevin Bieksa, den tuffe backen som var lagkamrat med svenskarna under Canucks storhetstid.

Gav sköna kängor

Bieksa, som numera syns i bland annat Hockey Night in Canada på Sportsnet, bjöd på kvällens bästa tal. Även han hyllade så klart bröderna, men han gav dem också ett par riktigt sköna kängor.

Bieksa ”avslöjade” till exempel exakt hur Daniel och Henrik kunde hitta varandra så bra på isen. Dessutom fick vi information om deras mindre smickrande matvanor…

Här är Bieksas tal:


Läs mer: https://www.sportbibeln.se/hockey/sedinarna-efter-maktiga-hyllningen-i-natt-det-var-mest-kanslosamt-da-holl-rosten-pa-att-spricka/