NHL-supporterns oförglömliga blunder: ”Jag kan gå och dö nu…”

Under Stanley Cup-slutspelet rådde det hockeyhysteri i Nashville.
Samtidigt stod en supporter för ett oförglömligt misstag som nu sprids i sociala medier.
”Jag kan gå och dö nu”, skriver han på sin Twitter.

Nashville gick hela vägen till final i årets Stanley Cup-slutspel. Väl där mötte man Pittsburgh och hysterin nådde sin kulmen. Till exempel ska den billigaste biljetten till match tre ha kostat 9 000 kronor.

För att alla supportrar skulle ges en möjlighet att få se sitt lag arrangerade Nashville en tävling på Twitter med två biljetter i potten. Tävlingen gick ut på att skicka in en bild på sig själv.

Något som den inbitne supporten Andrew Fudge gjorde.
– Det fanns inte en chans i helvete att jag skulle haft råd att betala för att gå på en match, säger han enligt Yahoo Sports.

Fudge blev dessutom den lyckliga vinnaren och Nashville skickade de goda nyheterna till hans Twitter-inkorg. Problemet var bara att han inte annars var en särskilt aktiv twittrare och därmed missade meddelandet om att han vunnit.

Nu mer än en månad senare har Fudge upptäckt sin enorma blunder och konstaterar på sin twitter att ”Jag kan gå och dö nu”.
– Jag har en fru som är sur på mig och jag har en två gammal son samt en sju månader gammal dotter som kommer påminna mig för resten av livet när de förstår vad som hänt, säger han till Yahoo Sports.

LÄS MER: Mikrofonvideon som visar att Lias Andersson är i NHL för att stanna