Här psykar Filip Forsberg målvakten – gör mål sekunder senare

Nashville har tagit kommandot i Western Conference-finalen.
I natt blev det seger med 2–1, där Filip Forsberg var en av målskyttarna.

Hemmalaget Predators dominerade nattens match stort och öste på rejält mot Anaheims målvakt John Gibson.
Men det var ändå Anaheim som tog ledningen, vilket tvingade Nashville att allt mer desperat jaga en kvittering.

Den kom i början av tredje perioden, när Filip Forsberg vispade in en retur. Bara sekunderna innan var Forsberg framme till Anaheim-målvakten och sa några ord, vilket fick Gibson att reagera.
Kolla här:
Forsberg scores moments after 'heated' exchange with Gibson

Om ”psykningen” hade någon effekt är väl tveksamt, men Nashville-fansen älskade Forsbergs annorlunda tilltag.

Efter kvitteringen fortsatte Nashville att dominera. Gibson tvingades göra 38 räddningar under matchen.
Nashvilles segermål kom med knappt tre minuter kvar att spela, då Roman Josi blev stor matchvinnare.
Predators leder nu matchserien med 2–1 i matcher och spelar även nästa gång på hemmaplan.