Tvingades tatuera in kompisens autograf – efter galna vändningen

FBC Kalmarsund förlorade den första kvalfinalen till innebandyns högsta serie med 1-8. 
Då ville backen Max Johansson ge lagkamraten Tom Nylander en extra morot. 
– Jag sa till Tim att jag skulle tatuera in hans autograf med nummer om vi vände och vann matchserien, sa Johansson till Barometern

FBC Kalmarsund åkte på en svidande 1-8-förlust mot Salems IF i den första kvalmatchen till Superligan. I och med det var laget i ett prekärt läge inför fortsättningen av kvalet. Då bestämde sig backen Max Johansson för att ge lagkamraten Tim Nylander ett erbjudande.
– Jag sa till Tim att jag skulle tatuera in hans autograf med nummer om vi vände och vann matchserien. Jag gav honom en morot efter förlusten mot Salem, säger Max Johansson till tidningen Barometern.

”Ett kul minne”

Det galna vadet tycktes ge effekt, för FBC Kalmarsund vann den andra matchen. Den direkt avgörande tredje matchen blev sedan en riktig nagelbitare. FBC hamnade snabbt i underläge, men lyckades kvittera i slutskedet av tredje perioden. I förlängningen kunde sedan William Larsson avgöra och därmed spelar FBC Kalmarsund i SSL nästa säsong. Den galna vändningen var ett faktum!

På måndagen fick Max Johansson stå sitt kast då lagkamratens autograf tatuerades in. Men Johansson ångrar ingenting.
–  Nä, det är ett kul minne och det är skit samma vad alla andra säger och tycker. Men mamma och pappa har inte ringt än, haha, säger han till Barometern.

DELA för att visa dina vänner!

LÄS MER: Sebastian Samuelssons vrede efter polisrazzian: ”Helt fruktansvärt”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);