Uppgifter: Förväntade poängspelaren på väg att lämna SHL-klubben – nytt lag intresserat

Han värvades som förväntad poängspelare.
Men nu ser Gustav Possler ut att lämna Djurgården efter en tung säsong.
Enligt uppgifter har en ny klubb visat sitt intresse, rapporterar Mr. Madhawk.

För fyra säsonger sedan värvades Gustav Possler till Djurgården. Då var förhoppningarna att forwarden skulle kliva in som en poängspelare.

Svårt i SHL-laget

Det blev också 24 poäng under den sista SHL-säsongen med Modo 2015/16. Men den nivån har 25-åringen inte kommit i närheten av hos Djurgården.

Gustav Possler, Djurgården
191114 Djurgårdens Gustav Possler under ishockeymatchen i SHL mellan Djurgården och Luleå den 14 november 2019 i Stockholm. Foto: Jesper Zerman / BILDBYRÅN / Cop 234

Första säsongen i Dif resulterade i 4 poäng på 21 matcher, sedan följdes det av 16 poäng på 41 matcher och 9 poäng på 26 matcher. Den här säsongen har det blivit bara 4 poäng på 26 matcher och ont om speltid för Possler.

Kan lämna SHL

Nu kan det bli väldigt aktuellt med ett klubbyte för Gustav Possler, rapporterar Mr. Madhawk. För med tanke på att Djurgården snart får tillbaka både Anton Hedman och Dick Axelsson så pekar mycket mot att Possler får lämna klubben.

Gustav Possler, Djurgården
200118 Djurgårdens Gustav Possler inför ishockeymatchen i SHL mellan Djurgården och Malmö Redhawks den 18 januari 2020 i Stockholm. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / Kod SH / 180177

Enligt uppgifter har även en klubb redan visat intresse för 25-åringen. Det handlar om finska klubben HPK Hämenlinna som är intresserat.

Men enligt Mr. Madhawk kan det även bli aktuellt med en SHL-konkurrent för Possler. Djurgården letar efter en smidig lösning för Possler i alla fall.

LÄS MER: SHL-klubbens drag inför högdramatiska avslutningen – värvar poängkung