Svenskstjärnan Victor Hedmans nya braksuccé i jätterysaren i natt – är nu bäst i hela NHL

– Puckarna verkar gå in, så det är bara att skjuta, säger svenskstjärnan.

Victor Hedman har länge varit en av NHL:s allra bästa backar. Men frågan är om han inte befäst den positionen ordentligt under årets slutspel.

Nya succén i natt

Hedman har hyllats som Tampa Bay Lightnings stora ledare, och han har dessutom vräkt in poäng. I natt fortsatte braksuccén.

Lightning, som vann det första mötet mot Islanders med hela 8-2, fick dock en mardrömsstart i match två i natt. Islanders tog ledningen redan i matchens första minut, men sedan klev Hedman in i handlingarna.

Avgjorde – nio sekunder kvar

Med en och 30 kvar att spela av den första perioden fick Hedman en puck efter en vunnen tekning, och drog till med ett stenhårt slagskott förbi målvakten. Med målet tog han sig upp som etta i backarnas målliga.

– Ja du, puckarna verkar gå in, så det är bara att skjuta, säger han till Aftonbladet.

1-1 stod sig sedan fram till slutet av den tredje perioden – då Lightning kunde avgöra med ynka nio(!) sekunder kvar.

– Det var såklart sjukt skönt att se den pucken gå in, säger Hedman.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */