Stora vändningen: Uppgavs överens med SHL-laget – men storstjärnan förhandlar med flera(!) ligarivaler

Patrik Berglund och Brynäs sägs vara överens.
Men enligt ”Bulans” pappa och agent är det ingenting klart.
– Vi för dialog även med Djurgården och några andra klubbar i Sverige och utomlands, säger han till Hockeybladet.

Det var under måndagen som Brynäs släppte den stora bomben om att man är överens med storstjärnorna Simon Bertilsson och Patrik Berglund. Enligt ett pressmeddelande finns det kontrakt till de båda, som båda är överens om, men att det krävs ekonomi för det.

Vändningen

Man vädjade därför till fans och sponsorer om hjälp.

– Vi har fått en möjlighet att värva både Patrik Berglund och Simon Bertilsson. Berglund på ett tvåårskontrakt och Bertilsson på fyra år. Spelarna vill till oss och vi vill ha dom här, nu måste vi kraftsamla för att lösa pengarna och få till affären, sa klubbdirektören Michael Campese.

Patrik Berglund, Djurgården
191130 Djurgårdens Patrik Berglund under ishockeymatchen i SHL mellan Örebro och Djurgården den 30 november 2019 i Örebro. Foto: Johan Bernström / BILDBYRÅN / COP 119

Men vad gäller Patrik Berglund så är det långt ifrån klart att han kommer att tillhöra Brynäs till hösten. Stjärnan tillhörde Djurgården förra säsongen, och är fortfarande i förhandlingar med laget.

”Betyder inte att…”

Det bekräftar ”Bulans” pappa och agent, Anders.

– Det betyder inte att han spelar i Brynäs nästa säsong. Vi för dialog även med Djurgården och några andra klubbar i Sverige och utomlands, säger han till Hockeybladet.

Patrik Berglund, Djurgården
200307 Djurgårdens Patrik Berglund deppar efter ishockeymatchen i SHL mellan Färjestad och Djurgården den 7 mars 2020 i Karlstad. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN / kod FK / Cop 185

Vilka klubbar det rör sig om nämns dock inte.

– De har inte gått ut med att de diskuterar med Patrik, så berättar inte vi det heller, säger Anders Berglund.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

Få våra nyhetsbrev!