Stjärnan har redan lämnat Sverige till Nordamerika – men öppnar för återkomst till SHL: ”Det är planen”

Stjärnan har redan lämnat Sverige till Nordamerika – men öppnar för återkomst till SHL: ”Det är planen”

Jordan Bouchers har ett utgående kontrakt.
Men han vill tillbaka till SHL.
– Planen är i alla fall att spela i Europa, säger Boucher till Nerikes Allehanda.

Jordan Boucher har precis spelat färdigt sin andra säsong i Sverige och Örebro. Under hans debutår i SHL gjorde han succé, med 22 poäng på 52 spelade matcher.

Har redan lämnat

Men hans andra år blev inte alls lika lyckat. Under den nyss avslutade säsongen stod Boucher för blygsamma 11 poäng på 40 matcher, och han var under två tillfällen avstängd i totalt 11(!) matcher.

190917 Örebros Jordan Boucher inför ishockeymatchen i SHL mellan Örebro och Luleå den 17 september 2019 i Örebro. Foto: Maxim Thore / BILDBYRÅN

Nu har hans kontrakt med Örebro gått ut, och han har redan lämnat Sverige. Men Boucher är öppen med att han vill tillbaka.

”Jag älskar fansen”

Han lär, med andra ord, inte bli långvarig i Nordamerika.

–  Det har varit lite diskussioner, men jag vill inte säga något än. Planen är i alla fall att spela i Europa, säger Boucher till NA.

200305 Örebros Jordan Boucher jublar framför fansenefter ishockeymatchen i SHL mellan Örebro och Linköping den 5 mars 2020 i Örebro. Foto: Johan Bernström / BILDBYRÅN

Och han är även öppen med att en återkomst till Örebro är möjlig.

– Ja, Örebro kommer alltid att vara ett alternativ. Jag älskar fansen och klubben är på rätt väg. Vi får se om vi kan komma överens, säger han.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!