SHL-stjärnan reagerar stenhårt mot klubbens vidriga beteende: "Det är äckligt!"

SHL-stjärnan reagerar stenhårt mot klubbens vidriga beteende: ”Det är äckligt!”

Han har lämnat KHL för SHL nyligen.
Nu reagerar Jonas Ahnelöv stenhårt mot sin förra klubb Avangard Omsk.
– Det är en äcklig stil. De bryr sig inte ett jävla skit, säger Ahnelöv till Hockeynews.

Efter tre år i KHL och Ryssland har OS-backen Jonas Ahnelöv nu återvänt till Sverige igen. Tre Kronor-backen skrev nyligen på för Rögle och är nu helt återställd efter hjärnskakningen han ådrog sig under vinter-OS i början av året.

Mardrömmen för Ahnelöv

För hjärnskakningen blev rena mardrömmen för 30-åringen.
– Jag tänkte direkt att något inte var som det skulle. Det snurrade och huvudet bultade. Jag fick gå ut och lägga mig på en brits. Sedan behövde jag ha solbrillor inomhus och när det var högre ljud smällde det i huvudet. Det var några jobbiga veckor innan det började släppa. Jag mådde inget bra, sa Ahnelöv till Kvällsposten nyligen.

180206 Jonas Ahnelöv under en träning med Sveriges ishockeylandslag inför OS 2018 den 6 februari 2018 i Stockholm.
Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / Cop 118

Kritiserar klubben rejält

När Ahnelöv nu lämnat Ryssland går han stenhårt åt hur han behandlades i förra klubben Avangard Omsk. När det var som värst ville backen åka hem till Sverige för rehabilitering – men stoppades då.
– Jag låg ju bara i lägenheten på soffan, och tänkte på hur fan jag skulle kunna må bättre. Jag hade ingenting och göra och ville hem, det hade varit skönare. Läkaren kom hem till mig några gånger och frågade hur jag mådde, men jag mådde ju likadant, och det blev ju inte bättre för att jag låg instängd i en jävla lägenhet. Han bara sa, ’’Jag vill att du ska åka hem, men de andra vill inte det’’. Om vi gick vidare till slutspel ville de att jag ska skulle spela. Då sa jag bara, du kan ju hälsa dem att jag inte kommer spela ett jävla skit mer den här säsongen, säger Ahnelöv till Hockeynews.

Jonas Ahnelöv
180206 Jonas Ahnelöv poserar för porträtt under en pressträff med Sveriges ishockeylandslag inför OS 2018 den 6 februari 2018 i Stockholm.
Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / Cop 118

Rögles nyförvärv är rent ut sagt riktigt irriterad på hur han behandlades av KHL-klubben.
– Det är en äcklig stil. De bryr sig inte ett jäkla skit, för dem är man bara en jävla vara. De skiter i vilket – du ska bara spela matcher och prestera, säger han till hockeysajten.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Nya vändningen för Henrik Zetterberg – efter stora oron

Daniel Paille om nya livet i USA efter smällen – det gör förre Brynässtjärnan i dag