SHL-klubbens hemliga möte(!) med Dick Axelsson: ”Jag tror han spelar här i år”

.

Djurgården besegrade Örebro här om dagen och tog över serieledningen.
Då fanns även Dick Axelsson på plats på Hovet.
Och nu avslöjas det hemliga mötet som pågick, enligt Sportbladet.

Vi är tre omgångar in på nya säsongen och Djurgården är serieledare i SHL efter tre raka vinster. Samtidigt så har storstjärnan Dick Axelsson ännu inte skrivit på för någon SHL-klubb.

Hemligt möte med Dick Axelsson

Men under Djurgårdens möte med Örebro på torsdagen så fanns 32-åringen på plats. Och efter matchen syntes Axelsson med Djurgårdens huvudtränare Robert Ohlsson, rapporterar Sportbladet.

Dick Axelsson, Djurgården
190425 Djurgårdens Dick Axelsson under final 3 i SM-slutspelet i ishockey mellan Frölunda och Djurgården 25 april 2019 i Göteborg.
Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / Cop 89

Ett hemligt möte för att få till ett nytt kontrakt för forwarden kanske?
– Det skulle jag inte kalla det, för det fanns inget hemligt med det. Vi håller kontakten hela tiden, umgås och spelar sedan lång tid padel tillsammans. Han var inne och umgicks med killarna i omklädningsrummet efter matchen. Sedan satt vi och pratade om allt från padel till familj, och även hockey också då han ju till exempel har kommenterat oss i SVT när vi har spelat i CHL, säger Ohlsson till kvällstidningen.

Tackat nej till 2 SHL-klubbar

Dick Axelsson har fått en hel del erbjudande sedan säsongen drog igång. Både Färjestad och SHL-nykomlingen Oskarshamn samt AIK i HockeyAllsvenskan har erbjudit honom kontrakt senaste tiden – men han har tackat nej till samtliga förfrågningar.

Dick Axelsson, Djurgården
190430 Djurgårdens Dick Axelsson på väg ut för värmning innan final 5 i SM-slutspelet i ishockey mellan Frölunda och Djurgården 30 april 2019 i Göteborg.
Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / Cop 89

Nu är den stora frågan var han spelar kommande säsong. Robert Ohlsson verkar ändå övertygad.
– Han vill värdera familjetid och är tvåbarnsfar. Då gäller det nog att vara i Stockholm och spela i Stockholm, både hans och vår önskan är så klart att det blir Djurgården, säger Dif-tränaren till Sportbladet.
– Det är hög procentchans att Dick Axelsson kommer att dyka upp i Djurgårdens tröja. Det är en bra spelare som vi så klart är intresserade av. Jag vill och tror att Dick Axelsson kommer att spela i Djurgården under säsongen.

LÄS MER: Här är NYA namnet(!) på klassiska SHL-arenan – får jättekritik av fansen

Linus Omark TOKSÅGAS i Ryssland – efter pinsamma filmningen: ”Är det Omark eller Neymar?”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);