Roger Rönnberg avslöjar sanningen om Niklas Wikegård och får hela hockey-Sverige att skratta: "Ber om ursäkt"

Roger Rönnberg avslöjar sanningen om Niklas Wikegård och får hela hockey-Sverige att skratta: ”Ber om ursäkt”

De är två av svensk hockeys största profiler.
Och de har hamnat i luven på varandra så många gånger.
Men vi glömmer aldrig när Roger Rönnberg hängde ut Niklas Wikegård inför hela svenska folket.

Vad vore svensk hockey utan färgstarka profiler som Roger Rönnberg och Niklas Wikegård. De förgyller ofta tv-sändningarna och ger sporten en extra klick av personlighet bara genom att vara sig själva.

Profiler i SHL

Det hade varit så tråkigt utan dem helt enkelt. Rönnberg är en av de mest meriterade tränarna i SHL nuförtiden efter tränarjobb i Luleå, Juniorkronorna och över 10 säsonger hos Frölunda.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Roger Rönnberg, C More

Medan Wikegård är en av våra mest omtyckta tv-experter och livar alltid upp en TV4-sändning. Dessutom har han en lång bakgrund som tränare i lagen Väsby, Boden, Djurgården och Malmö Redhawks.

Rönnbergs pik

Rönnberg och Wikegård har också hamnat i luven på varandra många gånger genom åren och vi glömmer aldrig deras oförglömliga tjabb från SM-slutspelet 2021. Efter att Frölunda slagit ut Djurgården i åttondelsfinalen var Rönnberg på riktigt bra humör och skojade friskt med tv-studion efter slutsignalen, se videon här nedanför.
– Skratta lite nu, Roger, sa Wikegård som också var på bra humör.
– Jag ber om ursäkt för att vi inte bjöd på någon underhållning, killar. Vi har försökt det i 52 omgångar, svarade Rönnberg med en tydlig pik till tv-experterna.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Roger Rönnberg, Niklas Wikegård, C More

Sedan hängde Roger Rönnberg ut Niklas Wikegård och avslöjade hans hemlighet inför hela hockey-Sverige och studion kunde inte sluta skratta i direktsändningen, se videon här nedanför.
– Äeeeh. Jag hörde det, men ”Wiken” är lite bitter att inte Djurgården vann. Han är djurgårdare in i hjärtat, det vet vi ju om, sa Rönnberg med ett tydligt leende.

Vad tycker du om Rönnbergs sköna passning till Wikegård? Dela artikeln och visa andra!

LÄS MER: Niklas Wikegård bryter tystnaden efter nio månader – ger sin ärliga dom om Modos agerande: ”Jag är så stolt!”

Se videon: