Nya vändningen: Svenske succéspelaren skriver NHL-kontrakt

Victor Ejdsells raketsäsong är nu på väg att få sitt nästa kapitel.
För efter uppgifter om att han skrivit på för svenska mästarna HV71, kommer nu nya uppgifter från SportExpressens Mr. Madhawk att 21-åringen är klar för Nashville Predators.

Det har varit en helt otrolig säsong för Victor Ejdsell. 21-åringen tog klivet ned till BIK Karlskoga och då kom den stora utvecklingskurvan som resulterade i Tre Kronor-debut nyligen.

Belöningen kom sedan i ett HV71-kontrakt, men innan han officiellt blivit presenterad i guldstaden Jönköping kommer nu nästa vändning. I form av ett NHL-kontrakt från ett av Nordamerikas allra hetaste lag just nu.

SportExpressens Mr. Madhawk avslöjar att flera NHL-klubbar har kollat in Ejdsell, däribland Detroit Red Wings, Chicago Blackhawks och Nashville Predators. Nu har svensken gjort sitt val och enligt uppgifterna är det Nashville Predators som vunnit dragkampen.

Ejdsell levererade hela 57 poäng på 50 matcher i HockeyAllsvenskan och får nu chansen på NHL-campen i sommar. Sedan talar nog det mesta för att det blir spel hos svenska mästarna HV71 till nästa säsong. Om han inte skulle göra ett oerhört imponerande camp och få chansen i NHL direkt.

LÄS MER: Svenska mästarnas nästa smäll – kan tappa guldmakaren.