NHL-stjärnan Filip Forsbergs makalösa konstnummer i natt – chockar hockeyvärlden med urläckra dragningen

Filip Forsbergs enorma form håller i sig.
I natt blev han målskytt igen – men det är någonting helt annat han lyfts fram för nu.
Nämligen en fint som fått hela NHL-publiken att tappa hakan.

I början av säsongen så var det krisrubriker om Nashville Predators. Efter mängder av förluster under inledningen av året så var det många som redan hade räknat bort laget, och flera av organisationens stora stjärnor ryktades bort till andra klubbar.

Gjort enorm succé

Enligt uppgifter de senaste månaderna har svenskstjärnor som Mattias Ekholm, Viktor Arvidsson och Calle Järnkrok alla varit tillgängliga för trejder, och Predators har enligt rapporter varit sugna på lite av en ombyggnad. Men den senaste veckan har vinden vänt helt, och efter att ha avslutat sin åtta matcher långa roadtrip med tre vinster av de avslutande fyra så är man plötsligt ett lag som tampas om slutspelsplatserna på allvar.

Nashville Predators defenseman Roman Josi (59) and right wing Viktor Arvidsson (33) celebrate with left wing Filip Forsberg, center, after Forsberg scored the winning goal during an overtime period of an NHL hockey game against the Florida Panthers, Thursday, Feb. 4, 2021, in Sunrise, Fla. (AP Photo/Wilfredo Lee)

Mycket av det är att tacka Filip Forsberg för. Svensken gör en av sina bästa säsonger i karriären och har hela tiden, på grund av den stora poängsuccén och hur omtyckt han är i organisationen så har klubben varit tydliga med att Forsberg är en av spelarna som inte kommer att bytas bort, oavsett resultaten, och i natt låg svensken bakom ännu en meriterande seger.

Enorma showen

Forsberg reducerade fram till 2-3 mot Dallas Stars i natt, i matchen som till sist slutade 3-3, och som Nashville senare vann efter straffar, men det är för någonting helt annat som svensken lyfts fram nu. Under matchen så stod han nämligen för ett rejält konststycke då han utmanade Stars-backen Miro Heiskanen, och lyfte upp pucken och lobbade den över finländaren.

Foto: Twitter

Finten har fått enormt genomslag i sociala medier, och trots att det inte ledde till något mål – men däremot en Stars-utvisning – så hyllas ”Flipper” enormt.

Och visst är det i stort sett omöjligt att inte imponeras av den här kreativiteten!

LÄS MER: Mika Zibanejads oväntade tokhyllning till Henrik Lundqvist(!) – efter nya storsuccén: ”Vi alla vet att…”

Få våra nyhetsbrev!