Mika Zibanejads tokilska i natt – gjorde två nya mål och gick sedan till attack: ”Det är fruktansvärt att se”

Två nya mål i natt.
Men Mika Zibanejad var vansinnig i natt.
– Det är fruktansvärt att se, säger stjärnan.

Mika Zibanejad har verkligen hittat formen och har under de senaste månaderna verkligen öst in mål och poäng för sitt New York Rangers. I natt var han återigen i centrum för sitt lag då han gjorde två mål i matchen mot Washington Capitals.

Omtalade situationen

Men under och efter matchen handlade allt snack om någonting helt annat, nämligen om busen Tom Wilson, som återigen hamnade i en kontrovers efter en fulsmäll mot en Rangers-spelare. Det var i den andra perioden som gruff uppstod framför mål, och då gav sig Wilson först på Pavel Buchnevich, Mika Zibenajds kedjekamrat, samt storstjärnan Artemi Panarin.

New York Rangers’ Mika Zibanejad (93) celebrates his powerplay goal in the second period against Washington Capitals’ Vitek Vanecek (41) during an NHL hockey game Monday, May 3, 2021, in New York. (Bruce Bennett/Pool Photo via AP)

Panarin brottades snabbt ner till isen, och när han väl låg där så matade Wilson slag mot hans huvud. Det är som sagt inte sällan som Wilson är inblandad i sådana situationer, och i natt straffades han rejält då han fick dubbelutvisning, samt tiominuters personligt straff. Väl i utvisningsbåset fortsatte han att provocera genom att göra gester mot publiken och motspelarna.

Jätteilskan

Mika Zibanejad var efter matchen rejält irriterad på sin motståndare, och gick till attack mot Wilson.

– Jag vet inte varför jag ens är förvånad, men det är bara förskräckligt att se. Han visar ingen respekt för hockeyn eller sina motståndare, säger Zibanejad.

Foto: Youtube

Rangers förlorade dessutom matchen och missar därmed slutspel.

– Vi har fortfarande tre matcher kvar att spela och vi måste göra det bästa av det. Vi vill avsluta säsongen så bra som möjligt, för att ha något att bygga vidare på till nästa säsong, säger Zibanejad.

LÄS MER: Svenske supertalangens sanslösa genombrott i NHL – gjorde sitt allra första hattrick på bara 13 minuter i natt

Få våra nyhetsbrev!