Mika Zibanejad är glödhet och blev stor matchvinnare för New York Rangers i natt.
När han sänkte rivalen Washington Capitals med ett riktigt fräckt tjuvknep.

Efter en tung start på säsongen har Mika Zibanejad verkligen hittat rätt nu. Med den makalösa sexpoängsmatchen i ryggen har svensken fått upp självförtroendet och poängproduktionen igen.

Zibanejad hjälte

Efter en poänglös match mot Washington Capitals i går tog 27-åringen stor revansch i natt. Zibanejad låg bakom 1-0-målet när han vann tekningen som ledde fram till lagkamraten Pavel Butjinevitjs 1-0-mål i den första perioden.

Mika Zibanejad, NHL
New York Rangers center Mika Zibanejad (93) and left wing Alexis Lafrenière (13) celebrate the team’s 3-1 win over the Washington Capitals in an NHL hockey game Saturday, March 20, 2021, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) VZN117

Sedan tog glödhete NHL-svensken över hjälterollen i den tredjeperioden. Med bara några minuter kvar av matchen drog han iväg på en soloräd och satte ensam press mot motståndarförsvaret.

Fräcka knepet

Zibanejad gick tätt upp i ryggen på Brendan Dillon och med en liten vältajmad knuff lyckades han sno åt sig pucken med ett fräckt tjuvknep. I nästa aktion tryckte 27-åringen upp pucken i nättaket och avgjorde matchen – helt på egen hand, se målet här nedanför.

Mika Zibanejad, New York Rangers. FOTO: Viafree.

Rangers kunde sedan göra 3-1 i öppet mål och ta en mycket fin seger mot NHL-rivalen. Zibanejad har nu gjort 10 poäng på 5 matcher och verkligen vaknat till liv igen inför avslutningen av säsongen.

Dela artikeln för att hylla Mika Zibanejad!