Här chockar Elias Pettersson alla under uppvärmningen – med helt oväntade talangen: ”Såg ni det där!?”

Elias Pettersson är en av NHL:s största stjärnor.
Men han verkar även ha talanger i andra sporter.
Det bevisade han under en uppvärmning i veckan – då han bjöd på stor show med fötterna.

Elias Pettersson fortsätter att dominera i Nordamerika. Svensken har följt upp sin makalösa debutsäsong, som kröntes med att han fick Calder Trophy som årets rookie, med en kanske än mer imponerade andrasäsong.

Oväntade talangen

Under hösten och vintern har 21-åringen fortsatt att ta kliv i sin utveckling, och är allt jämt en av Vancouver Canucks allra viktigaste spelare. Supertalangen har gjort hela 45 poäng på 43 matcher, och har nu belönats för det.

Elias Pettersson, Vancouver Canucks
190519 Elias Pettersson of Sweden after a practice session during the 2019 IIHF Ice Hockey World Championship on May 19, 2019 in Bratislava. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87948

I slutet av månaden är Pettersson nämligen, för andra året i rad, med i NHL:s All Star-match. Men som om de otroliga hockeykunskaperna inte vore nog så verkar Pettersson även ha en stor talang i en helt annan sport.

Chockar kommentatorerna

Det bevisade han under uppvärmingen inför matchen mot Tampa Bay Lightning. Då fångade nämligen kamerorna när Pettersson först lobbade pucken högt över en medspelare – för att sedan börja jonglera med pucken med skridskorna.

Foto: Skärmdump/Twitter

Kommentatorerna såg det hela – och chockades.

– Såg ni det där!? Jag hade inte en aning om att han skulle göra det där, det där var helt otroligt, säger kommentatorn.

Se showen här:

Dela för att hylla Elias Pettersson!