Här bryter Roger Rönnberg ut i årets märkligaste sång efter C More-profilens jätteblunder: ”Pannan i baren!”

Intervjun inför Frölundas SHL-match gick inte som planerat.
Då bröt Roger Rönnberg ut i en helt oväntad sång(!).
– Händerna i fickan, pannan i baren!, utbrast han plötsligt
.

Frölunda förlorade SHL-premiären mot Timrå efter förlängning, och var under torsdagen ute efter revansch då Örebro gästade på hemmaplan. Frölunda hade det blytungt i powerplay under premiären, och när man fick chansen i numerärt underläge mot Örebro så ringde klockan. Men i fel mål…

Stora blundern

Men efter chockstarten och det insläppta målet i numerärt underläge så vaknade Frölunda i den andra perioden. Nicklas Lasu kvitterade, och därefter kunde man springa ifrån. Frölunda vann till sist matchen med 4-2, och tog därmed sin första trepoängare för säsongen. Välkommet och välbehövligt för Roger Rönnberg, som även gjorde starka intryck innan matchen.

Artikeln fortsätter efter bilden

220913 Frölundas tränare Roger Rönnberg under SHL:s upptaktsträff den 13 september 2022 i Stockholm. Foto: Johanna Wallen / BILDBYRÅN

Tränare i SHL intervjuas alltid inför matcherna av kommentatorer eller experter på C More. Det som kablades ut från intervjun med Roger Rönnberg delade dock inte verkligheten med det som egentligen hände framför kameran. Allting inleddes nämligen på ett betydligt mer märkligt och dråpligt sätt. Patrik Westberg, omtyckt kommentator, skötte intervjun, men glömde en viktig sak.

LÄS MER: Här tappar svenska PL-stjärnorna det fullständigt – brister ut i total skrattexplosion av det mest oväntade

Brister ut i sång

I ett klipp på Instagram som Westberg delat ser man hur han ställer en första fråga till Rönnberg, som svarar utan att något ljud snappas upp. Anledningen? Westberg hade glömt att ge Rönnberg en mikrofon. Westberg ursäktade sig snabbt.

– Nejmen! Den kan ju vara bra att ha. Stå här med handen i fickan!, säger Westberg till Frölunda-tränaren.

Artikeln fortsätter efter bilden

Foto: Instagram

Roger Rönnbergs svar var av det mer oväntade – han valde nämligen att bryta ut i en högljudd sång.

– Händerna i fickan, pannan i baren! Nu säljer vi haket!, sjunger han, innan han fortsätter:

– Eller hur fan går den där!? Nu lugnar vi ned oss.

Melodin var från Petra Marklunds låt ”Händerna mot himlen”, men innehöll vissa små fel. Men visst förlåter man väl ändå Roger Rönnberg för det här? Snacka om att bjuda på sig själv!

LÄS MER: TV-profilen slår nu tillbaka hårt efter massiva kritiken mot Henrik Stenson: ”Ska en enda få ta hela skiten?”