Här tappar svenska PL-stjärnorna det fullständigt – brister ut i total skrattexplosion av det mest oväntade

De tillhör framtiden för svensk landslagsfotboll.
Unga duon Dejan Kulusevski och Anthony Elanga är också väldigt goda vänner vid sidan av planen.
Vilket den här underbara videon visar när Premier League-duon tappar det fullständigt och brister ut i skratt.

22-årige Dejan Kulusevski och 20-årige Anthony Elanga är två av svensk fotbolls största talanger just nu. Båda har slagit sig in i A-landslaget och spelar varje vecka världsklassfotboll i toppligan Premier League.

Succén i PL

Kulusevski är den mer etablerade och tillhör Tottenham där det i år har blivit 1 mål och 3 assist på 7 ligamatcher. Medan Elanga fortfarande är på väg att slå sig in i Manchester United och har hittills presterat 1 assist på 5 ligamatcher den här säsongen.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Anthony Elanga, Dejan Kulusevski, Sverige
220919 Dejan Kulusevski and Anthony Elanga during a training session with the Swedish national football on September 19, 2022 in Stockholm. Photo: Simon Hastegård / BILDBYRÅN / kod SH / SH0345

Den här veckan är duon iväg med svenska landslaget för att spela Nations League-fotboll på lördagskvällen är det bortamatch mot Serbien som gäller. Unga duon har inte bara hittat varandra på fotbollsplanen utan även vid sidan om är Kulusevski och Elanga nära vänner och verkar ha väldigt roligt ihop.

LÄS MER: Skrällen: Här är Zlatans oväntade betyg på sprillans nya Fifa 23 – är bara trea på listan över bästa svenskarna

Svenskduon

Nu har landslagsduon lagt ut en video på Instagram, se den här nedanför, där de visar exakt hur roligt de har ihop. Tillsammans ska de göra ett viktigt budskap till svenska skolbarn men de lyckas verkligen inte göra den mest enkla uppgiften utan att brista ut fullständigt i skratt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Anthony Elanga och Dejan Kulusevski. FOTO: Instagram.

De försöker gång på gång och det blir bara mer och mer skrattsalvor från båda två. Så underbart att se den här glädjen hos Elanga och Kulusevski som sannerligen bjuder på sig själva med det här fina ögonblicket.
”Alltid roligt att vara iväg med landslaget”, skriver Elanga på Instagram tillsammans med videon, som ni kan se här nedanför.

LÄS MER: Barnen kan bara gapa när stjärnorna kliver in på planen – men titta nu när den stora idolen kommer nära

Se videon: