Barnen kan bara gapa när stjärnorna kliver in på planen – men titta nu när den stora idolen kommer nära

Barnen kan bara gapa när stjärnorna kliver in på planen – men titta nu när den stora idolen kommer nära

PSG gästade Maccabi Haifa i Champions League.
Då fick ett gäng barn ett minne för livet.
Videon på de unga fotbollssupportrarnas reaktion har fått en helt fotbollsvärld att smälta.

Det är många som drömmer att få träffa sin idol. Och i fotbollsvärlden är det väldigt, väldigt många som har just Lionel Messi som sin stora förebild. Argentinaren är enligt många tidernas bästa fotbollsspelare, och han har dominerat fullständigt i mer än 15 år. Trots att han nu lämnat Barcelona så fortsätter han att vräka in mål och poäng, och gårdagens match var inget undantag.

Fick se stora idolen

Giganten PSG gästade Maccabi Haifa i Champions League-gruppspelets andra omgång, i Israel, och trots att hemmalaget faktiskt tog ledningen i matchen så var det fransmännen som fick åka hem med tre poäng. Lagets fantastiska fronttrio med Lionel Messi, Kylian Mbappé och Neymar gjorde ett varsitt mål i matchen som slutade 3-1. Men det var någonting helt annat som fotbollsvärlden pratade om efteråt. Nämligen det som hände innan matchen.

Foto: Twitter

Som vanligt så var ett gäng barn med på planen inför matchen, för att följa med spelarna ut och stå framför under den klassiska hymnen. Det är mångas dröm att få kliva ut på planen tillsammans med storspelarna, och just de här barnen hade sitt livs tur. Vissa fick nämligen stå sida vid sida bredvid Lionel Messi och Kylian Mbappé, och det är inga tvivel om hur mycket det betydde.

Underbara bilderna

På sociala medier spreds klipp på barnens helt underbara reaktion när de faktiskt fick se att det var Lionel Messi som kom gåendes mot dem, och de kunde bara gapa av beundran. Så fort Messi kom nära så sprang dessutom flera över för att ge honom en kram, och därefter följde ytterligare kramar med Kylian Mbappé. Snacka om ett minne för livet, som barnen sent kommer glömma.

Foto: Twitter

Lionel Messi har hyllats för sitt agerande mot barnen, att han faktiskt tog sig den lilla tiden att omfamna barnen, och det är bara att hålla med om att det här är årets vackraste bilder inom fotbollsvärlden.

”Det är precis därför vi älskar den här sporten”, skriver journalisten Fabrizio Romano på Twitter.

Se den underbara videon här:

LÄS MER: Tränarens plötsliga jättehyllning till Ibra – efter Erling Haalands supermål: ”Jag minns min kära vän Zlatan”