Erik Karlsson avslöjar stora kärleksöverraskningen till frun Melinda – erkänner nu under hockey-VM: ”Så romantiskt”

Erik Karlsson är just nu högaktuell i hockey-VM.
Nu avslöjar Tre Kronor-stjärnan sin stora kärleksgest till frun Melinda.
– Det är så romantisk jag kan vara, säger han till Expressen med ett skratt.

Tre Kronor har övertygat mest av alla lagen i hockey-VM så här långt. Ledda av lagkaptenen Erik Karlsson har Sverige vunnit alla sju matcherna i gruppspelet och är en av guldfavoriterna i VM-slutspelet.

Karlssons familj

För Karlsson är det första gången sedan 2016 som han spelar för Tre Kronor igen. En hel del har hänt i 33-åringens liv sedan senast han drog på sig den blågula landslagströjan.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Erik Karlsson, hockey
160810 Erik Karlsson poserar för ett porträtt under en pressträff inför World Cup anordnad av Svenska Ishockeyförbundet den 10 augusti 2016 i Stockholm. Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån / kod AE / Cop 106

”Världens bästa Karlsson” har träffat sitt livs kärlek Melinda Currey, gift sig och blivit tvåbarnspappa samt bytt Ottawa till San Jose och numera är det Pittsburgh som gäller. Nu avslöjar Tre Kronor-stjärnbacken hur han friade till Melinda på det mest oväntade sättet, med hjälp av en pizzakartong(!).
– Det är sant! Vår första dejt var faktiskt på en pizzeria och vi gillar pizza väldigt mycket. När jag väl skulle fria körde jag en snabbleverans på gatan för att överraska henne, säger Karlsson till Expressen.

Fin kärleksgest

Det blev en stor succé för Melinda blev rejält överraskad av den stora kärleksgesten.
– Ja, för hon har alltid sagt att hon skulle veta när jag skulle fria till henne. Hon är bra på att lista ut såna saker, så jag fick dra fram mina bästa kort och jag lyckades ändå överraska henne. Hon kan erkänna det i dag, att jag lyckades rätt bra. Jag är glad att det gick vägen, säger han i intervjun.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Erik Karlsson, Melinda, hockey
230714 Prinsessan Estelle, prins Oscar, prins Daniel, kronprinsessan Victoria, Erik Karlsson med fru Melinda samt landshövding Allan Widman med fru under utdelningen av Victoriapriset den 14 juli 2023 i Borgholm. Foto: Suvad Mrkonjic / BILDBYRÅN / COP 170 / SM0245

Erik Karlsson vände sig till en lokal pizzabagare i Ottawa och lyckades med sin överraskning på ett torg i den kanadensiska staden.
– Vi fick skära ut ett hål i mitten, så låg ringen där. Ringen var säkrad, så ingen ost kunde lägga sig på den. Sedan känner vi en kille som äger en pizzeria där vi ätit mycket och han skickade en person från restaurangen som Melinda inte kände igen. Han kom fram och sa att vi hade beställt pizza, hon svarade bara ”nej, nej, vi har inte beställt något, vi är mitt på ett torg”. Sedan öppnade hon kartongen och då körde jag hela grejen efter det, berättar han för kvällstidningen.
– Det är så romantisk jag kan vara, tror jag, säger han med ett skratt.

Visst är Erik Karlsson en fantastisk kille? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Brynäs dumpar klubbikonen inför återkomsten till SHL – publikfavorit får inte följa med upp: ”Jag är arbetssökande nu”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev