Dubbla svenska fullträffar när William Nylander och Toronto Maple Leafs vann i förlängningen

Både William Nylander och Victor Olofsson gjorde mål för sina lag när Toronto besegrade Buffalo hemma med 2–1 efter förlängning.

Det dröjde fram till ett par minuter in i mittenakten innan William Nylander gjorde Torontos och matchens första mål efter en elegant framspelning av Tyler Bertuzzi.
– Det var en vacker passning, han såg att jag var alldeles ensam i slottet (framför målet), sa den poängfarlige svensken efter mötet.

Bara några minuter senare kom drabbningens andra fullträff, när Buffalos Victor Olofsson från vänstra tekningscirkeln lyckades skjuta pucken över Toronto-målvaktens Ilja Samsonovs plockhandske.

Därefter var det fortsatt jämnt och först i förlängningen lyckades hemmalaget avgöra genom Auston Matthews som hittade nätet med blott 40 sekunder kvar.