BOMBEN: SHL-klubben på jakt efter ligarivalens stjärna: ”Erbjudit riktigt bra kontrakt”

De uppges redan ha gjort klart med Robin Kovacs.
Nu vill Örebro även värva Emil Larsson från Luleå.
Enligt Aftonbladet har man gett ett kontraktserbjudande.

Det slog ned som årets kanske största SHL-bomb tidigare under hösten: Enligt Aftonbladet så har Luleås storstjärna Robin Kovacs gjort klart med en ny klubb till nästa säsong.

Jagar stjärnan

Och inte vilken som helst – utan för ligarivalen Örebro. Beskedet har rivit upp rejält med känslor, då Kovacs blivit en riktig publikfavorit i Luleå.

190131 Luleås Emil Larsson jublar med lagkamrater efter 3-2 under ishockeymatchen i SHL mellan Luleå och Brynäs den 31 januari 2019 i Luleå. 
Foto: Simon Eliasson / BILDBYRÅN

Uppgifterna har inte bekräftats, men Örebro ser inte ut att stanna vid Kovacs. Enligt Aftonbladet är man nu även på jakt efter en annan Luleå-forward, nämligen Emil Larsson.

”Ett riktigt bra kontrakt”

Forwarden har den senaste tiden haft stora problem med skador, men har de två senaste säsongerna gjort 52 poäng på 97 matcher. Hans kontrakt med Luleå går ut nästa säsong, och nu ska alltså Örebro ha erbjudit ”ett riktigt bra kontrakt” till nästa säsong.

190214 Luleås Emil Larsson jublar efter Oscar Engsunds 4-1 under ishockeymatchen i SHL mellan Luleå och Malmö den 14 februari 2019 i Luleå. 
Foto: Simon Eliasson / BILDBYRÅN

Aftonbladet skriver att fler SHL-klubbar är intresserade, däribland Brynäs. Det ska även finnas intresse från KHL.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!