Avslutade karriären på SHL-stjärnan – här är råskinnets nya superskandal

Han avslutade karriären på Brynäs Daniel Paille.
Nu är Thomas Larkin inblandad i en ny jätteskandal.
Råskinnet utreds av den tyska ligan – efter att ha skjutit en puck i huvudet.

Det var i december 2017, under CHL-matchen mellan Brynäs och Mannheim, som Thomas Larkin tacklade Brynäs-stjärnan Daniel Paille mot huvudet. Paille blev länge liggandes kvar på isen, och efteråt konstaterades ett dystert besked.

Sköt puck på domaren

Paille tvingades avsluta karriären på grund av skadan han orsakades – och för Larkin stannade det inte vid de fyra matchers avstängning han tilldelades. Larkin åtalades nämligen även för misshandel, och rättegången väntar fortfarande på att äga rum.

Daniel Paille. Foto: Bildbyrån

Men i helgen var Larkin inblandad i en ny jätteskandal. I en match i den tyska ligan så blev han nämligen frustrerad över en offsideblåsning – och skickade iväg en puck stenhårt ner i offensiv zon.

Kan stängas av

Huruvida det hela var avsiktligt eller inte är oklart – men pucken träffade stenhårt i huvudet på en domare, som föll till isen. Larkin klarade sig undan bestraffning på isen, men kan nu stängas av i efterhand.

Foto: Skärmdump/Streamable

Den tyska ligans disciplinnämnd meddelar nämligen att man beslutat sig för att granska situationen.

– Det ser ut på bilderna som att det är oavsiktligt, och domarna fattar också situationen som helt oavsiktlig, säger Mannheims svenska sportchef Jan-Axel Alavaara enligt Aftonbladet.

Se situationen här:

Dela för att berätta vad du tycker om det här!