12-årige lillkillens oförglömliga superstraff – som har fått miljontals att tappa hakan

12-årige lillkillens oförglömliga superstraff – som har fått miljontals att tappa hakan

Det har gjorts en hel del snygga straffmål genom åren, men sällan har vi skådat en dragning likt denna – av ett barn dessutom.
Superstraffen går att se hur många gånger som helst.
Vilket även miljontals redan har gjort!

Det är en helt vanlig match i juniorligan i USA när det ena laget tilldöms straff. Den då 12-årige Vincent Stevens får förtroendet att slå straffen.

Helt grundlurad

Han glider ut mitt på isen och får lite instruktioner av domaren. Till en början ser det ut som vilken straff som helst men när Vincent närmar sig målvakten ser man att det här är någonting alldeles extra.

Hockey, straff
12-åringens otroliga hockeystraff. FOTO: Youtube.

Han dribblar och lägger ut pucken på vänster sida, släpper den mellan benen och sparkar fram den med höger skridsko. Målvakten går ut och försöker stoppa honom men blir totalt grundlurad.

Viral succé

Den otroliga dragningen gör att Vincent lugnt och bekvämt bara kan lägga in pucken i öppet mål. Målvakten önskar nog att han var någon annanstans just där och då för begreppet ”köper korv på läktaren” har nog aldrig passat så bra in som nu.

Hockey, straff
12-åringens otroliga hockeystraff. FOTO: Youtube.

Man hör publiken jubla och medspelarna i båset är euforiska när Vincent firar målet med att få en high five av alla i laget. Det här var ett drömmål det skulle pratas om länge.

Klippet som lades ut 2013 har blivit en viral succé och har i dagsläget över två miljoner visningar. Vi kan verkligen förstå varför när vi ser den här mästerliga hockeystraffen från lillkillen.

Se straffen:

Dela gärna artikeln och skriv vad du tycker om superstraffen!

LÄS MER: Sanningen bakom otroliga bilden när Daniel Alfredsson tar över puben i bar överkropp och ett pingisrack(!)

Få våra nyhetsbrev!