Ljubomir Vranjes visar upp otroliga förvandlingen – nya bilderna på ikonens superkropp: "Vilken maskin"

Ljubomir Vranjes visar upp otroliga förvandlingen – nya bilderna på ikonens superkropp: ”Vilken maskin”

Ljubomir Vranjes är en av svensk handbolls största genom tiderna.
I dag är han 49 år gammal – men i bättre form än någonsin.
Legendaren visar upp den otroliga förvandlingen med sin nya superkropp.

Med smeknamnet ”Den flygande köttbullen” hoppade Ljubomir Vranjes rakt in den svenska folksjälen och blev oerhört omtyckt i vårt avlånga land. Vranjes var en del av det legendariska ”Bengan Boys” som skördade så stora framgångar för svenska landslaget.

Ikonen Vranjes

Den 166 centimeter långe vänsternian byggde upp en mycket imponerade meritlista under den aktiva karriären med OS-silver, VM-guld, dubbla VM-silver och trippla EM-guld i den blågula landslagsdressen. Det blev dessutom hela 5 SM-guld på sex år under en storhetstid med Redbergslid.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Ljubomir Vranjes, handboll
000130 Handboll, EM, final, Sverige: Ljubomir Vranjes © Bildbyrån – OBS! Digital-kamera

Efter spelarkarriären sadlade Vranjes om och hölls sig kvar i handbollsvärlden som tränare. Där han har firat stora framgångar i Tyskland och vunnit flera tunga titlar, där Champions League-vinsten 2014 sticker ut allra mest.

LÄS MER: När 166 cm Ljubomir Vranjes bjöd på tidernas fräckis mot 197 cm långe målvaktsikonen: ”Det är inte klokt!”

Superkroppen

Senaste åren har handbollsikonen varit förbundskapten för Slovenien men nyligen blev han klar som ny tränare för franska Nimes. Vid sidan av handbollen så har Vranjes även genomgått en stor förvandling i sitt vardagliga liv, se hans nya kropp här nedanför.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Ljubomir Vranjes, handboll
210120 Ljubomir Vranjes, head coach of Slovenia ahead of the 2021 IHF World Handball Championship match between North Macedonia and Slovenia on January 20, 2021 in Cairo. Photo: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / COP 200 / MB0096

För två år sedan inledde 49-åringen en egen personlig viktresa för att komma i bättre form och få ordning på både träning och kost. I dag mår han mycket bättre och lär även ut sina erfarenheter och kunskaper till andra som en slags online coach i hopp om att kunna inspirera så många som möjligt.
”Jag har behållt min vikt som jag är riktigt stolt över att ha klarat av, samtidigt har jag blivit starkare, piggare, gladare och har aldrig mått bättre”, skriver han själv på Instagram.
”Jag vill på detta vis motivera dig denna söndag att ta tag i dig själv, det är möjligt att hitta balansen i livet om du behöver det. Det behöver inte vara extremt på något vis, alltså du behöver inte förbjuda någon mat eller dryck. Du ska heller inte helt plötsligt bli elitidrottare och träna 7 dagar i veckan. Det handlar inte om det.

LÄS MER: Bengan Johanssons okända kravlista till alla spelare i Bengan Boys är det bästa vi sett – här är alla 17 punkter

Ljubomir Vranjes har också lagt ut bilder på sin nya superkropp på Instagram, se bilden här nedanför. Och hans följare blir ruskigt imponerade av den stora kroppsförvandlingen hos den snart 50 år gamla idrottslegendaren som beskrivs som en ”maskin”.
”Bra jobbat, Ljubo! Förebild på banan… Och utanför banan”, skriver en användare.
”Sinnessjuk förändring. Starkt jobbat”, skriver en annan.
”Respekt. Vilken karaktär du uppvisar”, skriver en tredje.

Vad tycker du om det här? Dela artikeln och säg din åsikt!