Nya skrämmande detaljerna om Tiger Woods otäcka krasch: "Han har tur som lever"

Nya skrämmande detaljerna om Tiger Woods otäcka krasch: ”Han har tur som lever”

Tiger Woods återhämtar sig fortfarande från den otäcka bilkraschen.
Nu kommer nya och skrämmande detaljer om vad som egentligen hände.
– Han vet om att han har tur som lever, säger en person nära Woods till tidningen People.

För två veckor sedan fick Tiger Woods lämna sjukhuset återvända hem till Florida igen efter upp mot tre veckors behandling i Los Angeles, Kalifornien, efter den otäcka bilkraschen.
”Jag är så tacksam för allt stöd och all uppmuntran jag fått under de senaste veckorna”, skrev golfikonen på Twitter då.

Woods krasch

Fortfarande lider Woods av smärtorna efter den allvarliga olyckan och återhämtar sig ännu.
– Tiger är glad över att vara hemma. Han återhämtar sig fortfarande och känner en del smärta, men han är vid gott mod, säger en person som står Woods nära till tidningen People.

Tiger Woods, golf
190718 Tiger Woods of USA during the first round of the golf tournament The 148th Open Championship on July 18, 2019 in Portrush. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92325

Golfstjärnan har tillbringat en hel del tid med sina barn under de två veckorna hemma under sin rehabtid. 13-åriga dottern Sam Alexis och 12-årige sonen Charlie, som han har tillsammans med ex-frun Elin Nordegren.
– Han fokuserar på sin återhämtning. Det finns en rehabplan som han fokuserar på. Han vet om att han har tur som lever. Han uppskattar att han har tillgång till fantastisk vård. Han har en grymt bra inställning och är bara fokuserad på att återhämta sig, säger källan till tidningen.

Nya bevisen

Samtidigt kommer nya och skrämmande uppgifter om den dramatiska bilkraschen. Polismyndigheter i Kalifornien gick tidigt ut med beskedet att det handlade om en ren olycka.

Tiger Woods, golf
Tiger Woods bilkrasch. FOTO: Twitter.

Men de fick ta tillbaka det uttalande efter stor kritik om att beskedet kom så pass tidigt in i förundersökningen. Nu kommer amerikanska TMZ med nya uppgifter som avslöjar att det inte finns några bevis på att golfstjärnan ska ha försökt bromsa överhuvudtaget innan smällen.

Bromsade inte

Utredarna gör allt för att ta reda på sanningen genom den svarta låda som fanns i Tiger Woods bil. Men enligt TMZ:s egen poliskälla tyder det mesta på att 45-åringen inte ens släppte gaspedalen innan han kraschade med sin Genesis GV80.

Ännu har inga officiella slutsatser dragits från utredningen av den svarta lådan, men enligt rapporter går polisutredningen in i sitt slutskede nu. Sedan kan vi få ett svar om vad som egentligen hände med Tiger Woods och lyxbilen.

Vad tycker ni om de nya detaljerna kring Tiger Woods krasch? Dela artikeln och berätta din åsikt!

LÄS MER: När Tiger Woods satte den kaxigaste putten golfvärlden skådat: ”Visste att det var över”

Få våra nyhetsbrev!