Anna Nordqvists hjärtskärande ord efter tragedin – tar nu en paus från golfkarriären

Anna Nordqvists hjärtskärande ord efter tragedin – tar nu en paus från golfkarriären

Anna Nordqvist återvänder till tävlandet den här veckan, men snart väntar ett längre uppehåll från golfen efter hennes före detta make Kevin McAlpines död.
Det meddelar den svenska stjärnan på Instagram.

Anna Nordqvist planerar att i veckan spela tävlingen som har Annika Sörenstam som värd på Pelican Golf Club, innan hon också tänker tävla i LPGA-tourfinalen i Naples.

Därefter ska 36-åringen ta ett längre uppehåll.
”Jag har bestämt mig för att återvända till arbetet och spela i Florida kommande två veckor innan jag ska ta ett längre uppehåll för att arbeta på min fysiska och mentala hälsa”, skriver Nordqvist på Instagram.

Artikeln fortsätter nedanför.

Det var för drygt två veckor sedan som hennes tidigare make Kevin McAlpine dog, 39 år gammal.

Nordqvist tackar för allt stöd.
”Tack till alla som tänker på mig. Det har varit en väldigt svår och tuff tid. Det kommer ta ett tag innan jag känner mig som mig själv igen”, skriver hon.

Vidare skriver svenskan att hon inte kunnat träna ordentligt då hon inte mått bra. Nordqvist och McAlpine, som arbetade som caddie åt bland andra amerikanska stjärnan Lexi Thompson, gick igenom en uppslitande skilsmässa under året.

Den fick Nordqvist att missa majortävlingen Chevron Championship och dra sig ur Scottish Open. Efter att ha dragit sig ur LPGA-tävlingen i Sydkorea sade Nordqvist att hon inte vet när hon ska tävla igen.

LÄS MER: Jätterunda av Ludvig Åberg på PGA-touren – klättrade hela 18 placeringar efter drömavslutning